eski ekran kartı sürücüsünü ddu ile silmiştim ama içimde halen huzursuzluk var biraz :D birazdan format atacağım windowsa belki sürücülerdendir yine yazarım buraya eski kartım rx570 ile yine aynı fps değerleri almam normal değil bence arkadaşta yazmış benim işlemciden bir nesil daha eski işlemci...
o özellik rekabetçi oyunlarda gecikme yapar mı ve bu aldığım fps değerleri normal mi yani
1767812913
bide izlediğim testlerde yine msi afterburner kullanılıyor bide işlemci kullanımı tavan yapıyor bende sürücü sorunu falan olma ihtimali var mı
CS2 de low ayarlarda 160 180 fps fortnite dx12 performans modunda 170 190 fps aralarında alıyorum ekran kartını sonradan değiştim. ekran kartı isteyen oyunlarda doom eternel en yüksek ayarlarda 220 250 fps alıyorum fh4 te ultra da 160 fps alıyorum. fortnite ve cs2 de daha yüksek fps almam...
Yazdığım fiyat bandında ekran kartı arıyorum hangi modeli önerirsiniz rtx 2070 buldum ama eksi kart diye emin olamadım rx6600 de bu fiyatlara var sanırsam hangisi daha iyi olur veya önereceğiniz başka ekran kartı var mı ikinci el alacağım.
bana en az 500 gb ssd lazım ve anakartımda 3.0 pcie girişi var buna uygun önerebileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı ssd varmıdır modeller konusunda pekte bir fikrim yok
Taktım x123 soğutucuyu ve stres testinde en fazla 75 derece gördüm 15 dakika boyunca ve yine 90w çekti oyunlarda da 61 dereceyi geçmedi derece dışında en büyük artısı oyundayken çok daha sessiz çalışması oldu 550 TL için iyi bence. Bide aldığımda o macunu anlama şansım var mı orijinal olduğunu...
orjinal mx4 ve montajı tam işlemci nerdeyse 90w çekiyor stok fan soğutmaz bu degerleri sorduğum soruyu tekrar okur musun lütfen
1757365387
soğutucu uygun diye aldım ve kalitesini soruyorum
anakartımdan mı bilmiyorum ama işlemcim boost ile 4.55 ghz lere yükselip 87w anlık güç tüketimi ile stok soğutucu yetmiyor ve watt değerlerini 57lere kadar düşürerek sabit 84 derecelerde 3.6ghz lerde çalışıyor
1757364961
i3 13100f işlemcim var ve dark freezer x123 soğutucusunu aldım genel özellik olarak en çok içime sinen bu oldu ve 550 tl para verdim şuan stok fan ile stress testinde throttle yiyorum ve fortnite pubg valorant gibi oyunlarda işlemci frekansı 4333 te sabit kalsada 80 83 arası sıcaklık...
i3 13100f stok fan ve msi armor rx570 var kasada sıcaklıklar iyi işlemci 74 civarı ekran kartı 72 ama kasada sıcak hava birikiyormuş gibi geliyor uzun süre oyun oynasamda derecede fark olmuyor ama fan hıuzlarını hiç kontrol etmedim
midtower küçük bir kasam var önde 3 arkada 1 argb fanlı ama oyun oynarken cam biraz ısınıyor ve elimde iki tane 12 cm fan var onların ikisinide üste takmalı mıyım sizce bir yerde okumuştum küçük kasalara üste 2 fan takılmaz soğuk havayı kasa içinde dolaşmadan dışarı atar diye ondan dolayı...