TheWodo isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yeni sistem aldım sizce parçalar birbiriyle uyumlu mu??

Yeni sistemim ektedir arkadaşlar sizce sistem darboğaz yaratır mı birde fiyatına göre iyi bir sistem mi? Oyun için aldım anlayan varsa yorumlarsa çok memnun olurum
  2. T

Yeni sistem aldım bir bakarmısınız darboğaz olur mu sistem iyi mi??

[H3 id='Sistemim+ektedir+darboaz+olur+mu+birde+fiyatna+gre+iyi mi?+sizce']Sistemim ektedir darboğaz olur mu birde fiyatına göre iyi mi? sizce?[/H3]
  3. T

Bu sistem bu fiyata alinir mi?

Sistem ektedir bu fiyata mantıklısı sizce darboğaz olur mu? Birde daha iyisini önerirsiniz hu fiyata aralığında iyi olur
  4. T

Itopya Mid-one sistem alinir mi

Max 65 e esnetilebilir bütçe ekran klavye falan dahil değil sadece kasa ve kasa bileşenleri
  5. T

Ekran kartı tarafını NVDIA istiyorum, doğrusu 1757597391 Önerebileceğiniz varmı sistem
  6. T

https://www.itopya.com/mid-one-amd-ryzen-7-9700x-msi-geforce-rtx-5060-ti-16gb-32gb-ddr5-1tb-m2-ssd-geforce-rtx-s_h29374?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting&rtbhc=wKZIm6S65X8PbCSmOZ3FYfkcbZKqHP3ubDXWfdWCVEc.29374.1757596399322.0.RpRJMkrOrotsIiTZq6iw.#katego...
  7. T

60.000₺ bütçem var bilgisayar toplama [YARDIM]

Nvdia kartı DLSS desteği için istiyorum doğrusu bundan önceki kartım RX6600 dü pek memnun değildim ama o yüzden amd taraflı ekran kartı istemiyorum çok
  8. T

Mavi Ekran PC Mavi Ekran Sorunu Nasıl Çözülür?

Ekran kartından olacağını zannetmiyorum öyle olsa görüntü gelmez onu anlamak içinde işlemcinde dahili ekran varsa monitörü anakarta bağlayıp ekran kartını çıkartıp öyle dene
  9. T

Mavi Ekran PC Mavi Ekran Sorunu Nasıl Çözülür?

Aynı hata bende de oluyordu ama bende durdurma kodu MEMORY_MANAGEMENT yazıyordu garantisi devam ettiği için garantiye götürdüm sorun ram de çıktı 1 si bozulmuş değiştirdiler araştırırkende genellikle ram hatası diye yazıla görüyordum iki ram varsa birisini çıkar öyle kullan aynı hata devam...
  10. T

60.000₺ bütçem var bilgisayar toplama [YARDIM]

60.000 TL bütçem var bilgisayar toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz? Donanım bilgim pek yok ama işlemci AMD ekran kartı ise NVDIA tercihim olacaktır ve en az 4 Ram 2 ssd slotlu bir alakart düşünüyorum
Geri