thexlone isimli üyenin son içerikleri

1. thexlone

2K IPS MONİTÖR ÖNERİSİ

Bu monitörü üç gün önce aldım. Çok güzel. Tavsiye ederim.
  2. thexlone

Lenovo loq 17irx10 alınır mı ve tavsiyeler

Ne yaptınız arkadaşlar. Lenovo bu modelde komple yenilemeye gitmiş deniyor. Cihaz içeriği de çok güzel
  3. thexlone

MUTLUMU SON. YOKSA......

Kardeşim ülkemiz panayır yerine döndü. Piyasa stabil değil. Her kafadan farklı bir yorum çıkar. Senin içine sindiyse sistem bakma işini kapat. Sadece kargonu teslim alıp masaya kuracağın günü düşün. Sistem gelince de foruma girip aldığın sistem hakkında geri dönüş yaparsın. Emsal donanımda...
  4. thexlone

9070 XT'li Bilgisayar Parça Tavsiyesi

Monsterda 9070xt kullanmış hazır sistemlerinde. 12 taksit olarak satıyor. O yüzden merak ettim. Duzeldiyse guzel
  5. thexlone

YouTube da videolari 4K ya çekince ekran gidiyordu. Driver yazılımı hataliydi. Stabil çalışmıyordu kart
  6. thexlone

9070XT hakkında çok sorun şikayet vardi. Düzeldi mi arkadaşlar? Bu karta bir talep var baya
  7. thexlone

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Merhabalar geçmiş mesajları okudum belirli bir şablon kafamda oluştu ancak tekrar sormak istiyorum. 50k bütçem var, FPS oyunlari nadiren, single oyunlar yoğunlukta, günlük kullanim ve ufak çaplı render işlerinde ve 2K monitor ile kullanabilecegim bir sistem önerebilir misiniz?Ekran karti nvdia...
  8. thexlone

Samsung g8 32 inç oled düşünüyorum. Sağolun tekrardan. Biraz daha araştırıp değerlendireceğim.
  9. thexlone

Teşekkür ederim
  10. thexlone

Hocam gpu 5070ti olmuş merak ettim
  11. thexlone

200bin TL bütçeli özel sistem OEM tavsiyesi

5090 şart degil aslinda hocam diğer oemlerin kaliteside önemli
  12. thexlone

Evet dahil
  13. thexlone

200 bin TL, Gpu 5080, ram en az 64gb Monitör 4k ve en az 30inc. Bu kombinasyon da bir sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Oyun, render ve iş.
  14. thexlone

200bin TL bütçeli özel sistem OEM tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 200bin TL bütçemiz var. Oyun, iş ve render için özel bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı 5080 olmak üzere monitör dahil tavsiye verebilir misiniz? Monitör en az 30inc ve 4K olmasi gerekiyor.
  15. thexlone

Rehber AULA F75 South (Güney) Facing ve North (Kuzey) Facing Farkı

Siyah rengini aldım. Klavye efsane 1k ya bu kalitede klavyeyi tr de kimse vermezdi
Geri