thisismychoice isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Razer Genshin Impact Mousepad 399tl!

1 sene önce almıştım. Boyutu küçük kalitesi güzel. Neden sadece medium çıkarırlar anlamam. Köşede duruyor. Kullanmıyorum boyutundan dolayı.
  2. T

Aula Ag60 Klavye - 4664 TL (9 Taksit)

Hocam sisteminiz bayağı iyi. Neden ps5 pro aldığınızı sorabilir miyim. Merak dolayısıyla. 1791670349 Öyle bir yazmışsın ki hocam alasım geldi.
  3. T

3 OLED Monitörden Hangisi Secilmeli?

Daha önce oled kullanmış mıydın
  4. T

3 OLED Monitörden Hangisi Secilmeli?

3. model bende mevcut güzel monitör soracağın bişey varsa sorabilirsin.
  5. T

🔥İndirim Rgb Tandem W-OLED Pg27ucwm 75.999₺!

Oled alacak arkadaşlara tavsiyem eğer tecrübe edebiliyorlarsa bir süre deneyip öyle alsınlar bazı kişilerde göz yorgunluğu baş ağrısı filan yapabiliyor.
  6. T

🔥İndirim İnfinix Hot 50 8/256 11.396 TL!

iphone yd kapanacak alınır mı yedek olarak
  7. T

AMD Ryzen 7 9800x3d Pbo Ayarlarını Değiştireyim mi?

Benimki shader ayarlarken filan 95 lere çıkıyor. Bu ayarları benim de yapmam gerek sanırım.
  8. T

Çözüldü✓ OLED mi Almalıyım Miniled mi

Hocam msi 273qp var gözlük kullanmıyorum astigmat miyop hiçbişey yok gözlerim renkli ondan mı acaba. Parlaklığı 0 a çektim öyle kullanıyorum. Bende bir sorun var galiba . Redditte gördüm aynı sıkıntıyı yaşayanları ama. Asus XG27UCMG de mevcut ama onun beyazları sanki gözüme flash gibi vuruyor...
  9. T

Çözüldü✓ OLED mi Almalıyım Miniled mi

Hocam göz yorgunluğum harbi arttı. Görüntü kalitesi HDR filan harika evet ama. Gerçekten gözlerimin yorulduğunu hissediyorum.
  10. T

🔥İndirim 160x80 Tek Motorlu Yüksekliği Ayarlanabilir Masa 9500tl

Pahalı değil mi ya. Böyle şeylerde ikea tercih etmek daha iyi bence. #pahalı değilmiş pardon :D
  11. T

Razer Basilisk V3 Pro 4199₺

Clickleri filan nasıl hocam çift tık filan sorun yaşadın mı hangi ürünleri kullandın.
  12. T

Razer Basilisk V3 Pro 4199₺

Güzel ürün. Uzun süredir razer kullanıyorum yazılımla hiçbir sorunum olmadı. Önceden çift tıklama sorunu yaşardım DAv2 den sonra o da kalmadı. Switchleri çok kaliteli. Ya da ben fanboy oldum galiba. Eski dav2 shape ine geri dönerlerse çok daha memnun olucam. Beyazı çok şık duruyor keşke beyaz...
  13. T

Satın Aldığım Valorant Hesabını İlk Sahibi 2 Yıl Sonra Geri Alabilir mi?

İlk sahibi hesabı geri almadan sen 2. kez hileden ban yersin umarım.
Geri