thisismychoice isimli üyenin son içerikleri

1. T

Iphone 18 Pro Almak İçin Beklenmeli mi?

Yıllarca android kullanmış birisi olarak ios işletim sistemini gördükten sonra açıkcası android e tekrar dönmeyi düşünmüyorum bile. Bütçen varsa en iyi iphone u yok ise alabildiğin iphone u alman tavsiyemdir.
  2. T

RTX 5070 12gb Ventus Nasıldır Sizce ?

Almışken 3 fanlı almanı öneririm
  3. T

Öneri 4k /OLED/ Asus Monitöre Geçmek İstiyorum Öneriniz Lazım ?

Aynen 2. monitörde görüntü olmayabiliyor ben farklı portları kullanıyorum birisi DP diğeri HDMI bu şekilde sorun ortadan kalktı .
  4. T

Razer Viper V3 Pro Alınır mı?

mouse4-5 de arada bir çalışmama sorunu var bende belki kullanımımdan alakalıdır. ama genel anlamda güzel mouse.
  5. T

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

Tasarım olarak başarılı
  6. T

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

4k monitörüm var ama idare ediyorum biraz ıkınıyor tabi mfg dlss olmayan oyunlarda
  7. T

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

5070 den geçmeye gerek yok dimi beyler ya
  8. T

❌İndirim Bitti! 169,91 TL 10'lu Pamuklu Dikişsiz Düz Gündelik Klasik Erkek Kadın Sneaker Çorap Son 1 Saat

gowith in sağlam olanları da beyaz genelde galiba malzemeden çalıyolar koyu renklilerde
  9. T

❌İndirim Bitti! 169,91 TL 10'lu Pamuklu Dikişsiz Düz Gündelik Klasik Erkek Kadın Sneaker Çorap Son 1 Saat

Hangi çorap iyi beyler gowith alıyordum eskisi gibi değil kolay yırtılıyor var mıdır gurme birisi
  10. T

🔥İndirim Corsair Kasa Ram Aıo Set 40.999tl

CL 36 yüksek geldi ramlerin boyutu artınca CL sınırı değişiyor galiba
  11. T

Sıfır RTX 5070 Ne Kader Eder

Keşke alırken konu açsaydın reis :D
  12. T

🔥İndirim NZXT Kraken Elite 280 Rgb 3.249 TL

Kasa değiştirten soğutucu mu
  13. T

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

1000hz mi ? bilgi bulamadım
  14. T

🔥İndirim Asus Pg27ucdm 4k 240hz OLED Monitör 51 Bin ₺+Peşine 9 Taksit!

2.1 ve biraz daha asus rog özelleştirmesi hariç bir artısı yok galiba
  15. T

Hawk Future mı, İkea Markus Mu?

Elektriklenme yaşamadım. Eğer kırık veya eksik bir parça varsa onu ekstra gönderiyorlar diye biliyorum. Sana gelen ürün defolu olmadığı sürece bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. 1782483020 Yani elektriklenme neden olur düşüneyim halıda filan kullanılırsa belki ondan olur ama ben parkede...
Geri