thisismychoice isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Bu fiyatlar nerde hocam tam olarak ben de 2. yurtdışı cihazı almayı düşünüyorum. 15 pro var şuan. Anroide tekrar dönmek istemiyorum.
  2. T

Çözüldü✓ Beyler 5070 İçin Yardım

kutudan çıkmadı mı
  3. T

❌İndirim Bitti! Poco M8 Pro 5G 12/512 23.499tl

Küçük versiyonu var mı bunun büyük telefondan gına geldi cebe girmez emanet gibi gezdiriyoz.
  4. T

Iphone 18 Pro Almak İçin Beklenmeli mi?

Yıllarca android kullanmış birisi olarak ios işletim sistemini gördükten sonra açıkcası android e tekrar dönmeyi düşünmüyorum bile. Bütçen varsa en iyi iphone u yok ise alabildiğin iphone u alman tavsiyemdir.
  5. T

RTX 5070 12gb Ventus Nasıldır Sizce ?

Almışken 3 fanlı almanı öneririm
  6. T

Öneri 4k /OLED/ Asus Monitöre Geçmek İstiyorum Öneriniz Lazım ?

Aynen 2. monitörde görüntü olmayabiliyor ben farklı portları kullanıyorum birisi DP diğeri HDMI bu şekilde sorun ortadan kalktı .
  7. T

Razer Viper V3 Pro Alınır mı?

mouse4-5 de arada bir çalışmama sorunu var bende belki kullanımımdan alakalıdır. ama genel anlamda güzel mouse.
  8. T

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

Tasarım olarak başarılı
  9. T

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

4k monitörüm var ama idare ediyorum biraz ıkınıyor tabi mfg dlss olmayan oyunlarda
  10. T

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

5070 den geçmeye gerek yok dimi beyler ya
  11. T

❌İndirim Bitti! 169,91 TL 10'lu Pamuklu Dikişsiz Düz Gündelik Klasik Erkek Kadın Sneaker Çorap Son 1 Saat

gowith in sağlam olanları da beyaz genelde galiba malzemeden çalıyolar koyu renklilerde
  12. T

❌İndirim Bitti! 169,91 TL 10'lu Pamuklu Dikişsiz Düz Gündelik Klasik Erkek Kadın Sneaker Çorap Son 1 Saat

Hangi çorap iyi beyler gowith alıyordum eskisi gibi değil kolay yırtılıyor var mıdır gurme birisi
  13. T

🔥İndirim Corsair Kasa Ram Aıo Set 40.999tl

CL 36 yüksek geldi ramlerin boyutu artınca CL sınırı değişiyor galiba
  14. T

Sıfır RTX 5070 Ne Kader Eder

Keşke alırken konu açsaydın reis :D
  15. T

🔥İndirim NZXT Kraken Elite 280 Rgb 3.249 TL

Kasa değiştirten soğutucu mu
Geri