Thomas22 isimli üyenin son içerikleri

1. T

10.Bin Liraya İkinci El Sistem Toplama

Anakarti sıfır aldım hocam a320m 2x16 yapmak gereksiz mi olur? Birde 3600 den aşagi almayı düşünmüyorum. Ekran kartı konusunda kararsız eski bir ekran kartı almakta istemiyorum.
  2. T

Direk am5 anakartli toplamak isterdin degil hem bütçe hem zamandan fedakarlık etmek lazım... Kararsızim o konuda 1779911736 Hocam küçük şehirde yaşıyorum burda ilan yok denecek kadar az. 300 tane falan ilan var çoğu ıvır zıvır dolu. Hepsini get ilen almak zorunda kalıcam gibi
  3. T

Sıfır 5600 alsam nasıl olur diğerlerini gene ikinci elden hallederim. Anakart dışında birde ikinci elde bir şeyler alırken nelere dikkat etmeli hocam biliyorsan onlarida söylersen çok mutlu olurum.
  4. T

Bu bütçeye sistem toplamak istiyorum bütçeyi anca 2-3 bin lira aşabilirim. 10 bin lira seviyelerinizde tüm önerilere açığım şimdiden Teşekkurler zahmet ettiğiniz için.
  5. T

10-15 Bin Lira Bütçeye Sistem Toplama

küçük bir şehirde yaşıyorum hiç bir parça yok sarı siteden kargoyla almayı düşünüyodum
  6. T

hocam bileşenleri test etme konusunda endişeliyim birazcık çevremde bilgisayarı olanda yok ne yapmalı ne etmeli bilemedim...
  7. T

Şehrimde rx580li sistemi 11 bin lira diyolar onu gördükten sonra teker teker toplamaya karar verdim
  8. T

Yok hocam evde eski bir monitör var onla idare edicem bir süre laptopdanda 512gblık ssdi sökücem 1778771966 anakart ve kasa ve psuyu sıfır almak istiyorum öyle yapınca bütçeyi çok aşar mı?
  9. T

Arkadaşlar 10-15 bin lira bir bütçem var. Bu bütçeyle en mantıklı ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Geri