Öncelikle merhabalar bir klavye arayışındayım eski klavyem "a" Tuşu ve shift tuşu sıkıntı çıkardığından dolayı yeni bir klavye almak istiyorum bütçem 3000-3500tl arası zorlarsam anca 4000tl yapabilirim beyaz bir kalavye istiyorum ve kablosuz olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
nvlddmkm kaynağındaki 153 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
bunu caht gpt ye attım sistem kısmında buldum bu hatayı nvidea sürücüleri...
Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir. baktım bir kaç tane önemli yazan vardı onlardan birine tıkladım onun dışında baya hata fln yazıyodu normalmi hata...
bir hazır sistem satın almıştım çok uzun bir süre şu sorunları yaşadım
pc masaüstünde fln kendi kendine yeniden başlatıyo
bir diğer sorun oyunlarda bazen hata veriyo bazen hata vermeden atıyo bazense masaüstünde olduğu gibi pc kendini yeniden başlatıyo en çok yaşadığım oyunlar gta5 bennerlord...
Hocam şimdi baktım gerçekten güzel duruyor ancak ikisinin arasında kaldım şimdi de https://www.gaming.gen.tr/urun/611397/mchose-z75s-rgb-kablosuz-hotswap-gri-mavi-mekanik-gaming-klavye-mc-z75s-1/