Hocam Instagramdan yazarmısın eminnxt0
1764138697
Evet öyle yapicam garanti yapmazsa parayla ince tel atip lehimlicdm
1764138727
bana instagramını verirsen veya ben sana yazayım
Var evet foto ekliyorum kameram tam çekmemiş ama ordaki bakır teli kopartımışız o <------ -----> boyle kalmis yol aradaki yeri bakır telle doldurup lehimlesem düzelirmi ki
1764104478
Daha bugün aldım wraithden kargo geldi klavyeyi topladiktan sonra farkettim yolu kestiğimk
1764104537...
Kartın üstündeki o yol önemli bi bakır tel atıp lehimleyecegim garantide parayla yapılmazsa
1764104305
Venom87he build yazarsanız görünür hocam orada bi usb to jst güç girişi var pcbde onu çıkartıyorsunuz cıkartırken bende pcbdeki ince bakır tel yolu koparmışım bakır tel atsam yapılır mı? lehimle...
Kanka orda kırık yer degil oradaki parça çıkarılıyor kurulumda çıkarırken yandaki yolu keşmisim kırık değil ora oradan bu fotodaki parça çıkması gerek onu keserek çıkarırken yan yol gitti işte
merhabalar yeni custom klavye dizerken venom87he kbdfans modeli bi parçayı keserek çıkarmamız gerekiyor çıkarırken yanlışlıkla bi yolu kesmişim kopmuş bakır yol aşağıya eklicemacaba bu bakır yolu tek koyup lehimlesek çalışırmı ilk adım wraithe garantiye yollicam kullanıcı hatası para ile yaparsa...