ThorDakim isimli üyenin son içerikleri

1. ThorDakim

ACİL CUSTOM KLAVYEMDE PCBDE UFAK BİR YOL KESİLDİ NE YAPMAM GEREK

Yapmmam + yapamam zaten kullanıcı hatası bariz 1764139598 Yapmmam + yapamam zaten kullan İnstagramdan yazarmisiniz eminnxt0 ordan atayim net
  2. ThorDakim

Hocam Instagramdan yazarmısın eminnxt0 1764138697 Evet öyle yapicam garanti yapmazsa parayla ince tel atip lehimlicdm 1764138727 bana instagramını verirsen veya ben sana yazayım
  3. ThorDakim

Fabrikasyon degilm malesef orda çıkması gereken ufak bi parça var onu çıkarırken benim yaptığım bi hata direkt kullanıcı hatası
  4. ThorDakim

Var evet foto ekliyorum kameram tam çekmemiş ama ordaki bakır teli kopartımışız o <------ -----> boyle kalmis yol aradaki yeri bakır telle doldurup lehimlesem düzelirmi ki 1764104478 Daha bugün aldım wraithden kargo geldi klavyeyi topladiktan sonra farkettim yolu kestiğimk 1764104537...
  5. ThorDakim

Kartın üstündeki o yol önemli bi bakır tel atıp lehimleyecegim garantide parayla yapılmazsa 1764104305 Venom87he build yazarsanız görünür hocam orada bi usb to jst güç girişi var pcbde onu çıkartıyorsunuz cıkartırken bende pcbdeki ince bakır tel yolu koparmışım bakır tel atsam yapılır mı? lehimle...
  6. ThorDakim

Kanka orda kırık yer degil oradaki parça çıkarılıyor kurulumda çıkarırken yandaki yolu keşmisim kırık değil ora oradan bu fotodaki parça çıkması gerek onu keserek çıkarırken yan yol gitti işte
  7. ThorDakim

İndirimde ürün alamadım yardım lazım.

Redmagic astra + 2k civarina bi kulaklik alabilirsin 30.500yaparsan butceyi
  8. ThorDakim

+ klavye pcye takinca geliyor ama aygıt tanınmıyor 1764103929 😭
  9. ThorDakim

merhabalar yeni custom klavye dizerken venom87he kbdfans modeli bi parçayı keserek çıkarmamız gerekiyor çıkarırken yanlışlıkla bi yolu kesmişim kopmuş bakır yol aşağıya eklicemacaba bu bakır yolu tek koyup lehimlesek çalışırmı ilk adım wraithe garantiye yollicam kullanıcı hatası para ile yaparsa...
  10. ThorDakim

ATK MERCURY DRİVER HATASI

beyler drivere girmeye calisiyorum kulakligi goruyor ama tiklayinca hata veriyor
  11. ThorDakim

Yanlışıkla krediyemi başvurdum ACİLL

Basvurmussun heralde
  12. ThorDakim

CLOUD2DEN ATK MERCURY GECİLİR Mİ?

beyler atk mercury almayi planlıyorum cloud2 satop Alınır mı? çok fark varmi
  13. ThorDakim

Çözüldü✓ Hangi Amd İşlemcisi daha iyidir?

7800x3d tercih et hocam biraz daha bekle biriktir parank
  14. ThorDakim

Yardım HYPERX CLOUD2 Mİ ATK MERCURY | Mİ

beyler kabloyu sevmedigimden rahatsiz ediyor satip cloud2yi atk mercury almayi planliyorum sizce Alınır mı?
  15. ThorDakim

Yardım HYPERX CLOUD2 Mİ ATK MERCURY | Mİ

beyler kabloyu sevmedigimden rahatsiz ediyor satip cloud2yi atk mercury almayi planliyorum sizce Alınır mı?
Geri