threshx1 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Uygun fiyata Harddisk

hocam bunun 480 hali var bende o da yetmediği için harddisk yanına iyi olur diye düşündüm
  2. T

Uygun fiyata Harddisk

Arkadaşlar 1k 1.5k arası 1tb 500gh arası harddisk almayı düşünüyorum varsa iyi önerileriniz atabilir misiniz.
  3. T

Modart Pc İtopya Sistem

Ekran kartı dışında zaten iyi kasaya benziyor ucuz verirse alınabilir
  4. T

Modart Pc İtopya Sistem

Rx580 koyarsa cidden alacak olan var mı bilmiyorum ekran kartı 6 aya ölür günümüzde ki oyunlar ile nerdeyse sene kaç olmuş 9k gibi bi sistem yaparsa ve onda Rx580 olursa hiç almayın derim işlemciye aldanıp
  5. T

Pc Öneri̇si̇ Lazim 10k

Arkadaşlar 9.5 10 arası bütçem var zorlarsam 10.5 olabilir, bu fiyata gördüğünüz, oyunlarda iyi FPS verecek bir sistem linki atar mısınız
  6. T

2 monitörden hangisini almalıyım ?

Çıkamıyorsan bütçenin üzerine o kadar gerek yok sadece aralarında 0.5 tepkime süresi ve 0.2 inç farkı var senin için daha iyi Acer.
  7. T

Si̇zce Alinir Mi Bu Fi̇yata

umarım tekrar yayınlarlar benzer kasa
  8. T

vok gördüm ama beğenmedim işlemcisini en fazla çıkabileceğim bütçe 10k olabilir ona göre bir şeyler bulacağım
  9. T

hiç sorma ya kart bilgilerini girerken tükendi...
  10. T

kaç olacak fiyat tahminin var mı fazla bütçem yokta
  11. T

1060a eş değer ama o ekran kartı kötü değil mi ?
  12. T

https://www.gaming.gen.tr/urun/196686/blade-1650-v0-1-intel-i5-10400f-asus-geforce-tuf-gtx-1650-gaming-oc-p-4gb-16gb-ram-512gb-ssd-gaming-bilgisayar/ SİZCE BU FİYATA ALINIR MI BU SİSTEM?
  13. T

pc mi kaça satabilirim

10 falan eder
  14. T

Sisteme yorumlarınız nelerdir?

yinede iyi ekran kartı 1650 supere eş değer, alınılacak bir sistem.
  15. T

Sisteme yorumlarınız nelerdir?

Güzel ama ekran olarak 6600 altı alma derim 1664563470 Yinede bi indirim bekle derim biraz bazı sitelerden
Geri