Thrill isimli üyenin son içerikleri

1. Thrill

🔥🔥🔥Züber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 179 TL ) + Ek İndirim 🔥🔥🔥

Protein fıstık tabi yenir. Bende spor yaptığım için alıyorum.
  2. Thrill

🔥🔥🔥Züber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 179 TL ) + Ek İndirim 🔥🔥🔥

https://www.trendyol.com/deva-ciftligi/richnut-sekersiz-100-saf-dogal-fistik-ezmesi-1-kg-p-52242525?boutiqueId=61&merchantId=184913 1 Kilo Fıstık ezmesi 180₺ şuan. Bittikçe aldığım bir ürün. Züber çok pahalı.
  3. Thrill

Ortak Midjourney hesabı kuruyoruz. Katılmak ister misiniz?

Midjourney Ortak Hesabımıza "2 AYLIK" Üye Alımıㅤ Merhaba,ㅤㅤㅤ Ortak kullandığımız Midjourney hesabımıza Kasım-Aralık aylarını kapsayan iki aylık üye alımı yapıyoruz. Katılmak isteyenler konuya cevap yazabilir ya da bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Sorgu Limiti: Sınırsız Kullanım Süresi: 2 Ay...
  4. Thrill

Öneri Hikayeli Oyun Önerisi

BioShock Infinite Zamanında hikayesi ve oynanışıyla beni çok etkileyen oyunlardan biri olmuştur. Boşuna yılın oyunu seçilmedi.
  5. Thrill

🔥İndirim TRENDYOLYEMEK KİŞİYE ÖZEL ALT LİMİTSİZ 175₺ İNDİRİM

Bana da 300/200 vermiş. Acıkmıştım iyi oldu teşekkürler
  6. Thrill

Çözüldü✓ Epic Gamesten aldığım FC25 DS4 Koluna nasıl bağlarım

https://dualsensex.com/ Bu yazılım işini görür. Uzun zamandır kullanıyorum* Edit: Dualsense kullanıyorsun diye yazdım dikkat etmemişim DS4 destekliyor mu bilmiyorum
  7. Thrill

Yardım Marangozda kaça kaç masa yaptırmalıyım ?

80x180cm kullanıyorum. Tavsiye ederim. 2 Monitör, kasa, hoparlör tam sığıyor
  8. Thrill

Bedava ElevenLabs Creator Planı

Kodu kabul etmiyor ödeme adımında. 5000 kişi dolmuş galiba üzdü Edit: Elle kopyalayarak girince oldu. Çok Teşekkürler. Çok lazımdı valla birkaç saat önce fiyatlarına bakmıştım. Nasibe bak ahahaha
  9. Thrill

❌İndirim Bitti! DeFacto Tişört | 1 Adet 200₺, 5 Adet 650₺ (Adedi 130₺)

5 beyaz çektim. Teşekkürler paylaşım için
  10. Thrill

Gullikit KK3 MAX vs ASUS Raikiri Pro

Dongle ile falan yapılır. Destekliyorsa bluetooth ile de yapılır. Dualsense DSX yazılımında bluetooth ile bağlanıyor ve iki cihazı da Xbox 360 Kontrolcüsü olarak tanıtıyor. İstersen PS4 kontrolcüsü yada Dualsense olarak ta tanıtabiliyorsun sisteme. [Oyun eski nesil ve sadece PS4 destekliyorsa...
  11. Thrill

Kablosuz çalışıyor özel fonksiyonları da evet. Çok geliştirdiler yazılımı, ücretli olan versiyonu kullanıyorum. Aynı PC'ye 2 dualsense'i kablosuz bağlayıp maç bile yapıyoruz :D https://store.steampowered.com/app/1812620/DSX/
  12. Thrill

Bu programı uzun zamandır izliyorum. Hiç bu kadar övmediler bir ürünü. Reklam için övüyorlardır illaki ama çok iddialılar bu ürün için, bize sövün beğenmezseniz falan diyor Mesut Çevik. Ayrıca Can Sungur kontroller manyağı, bir sürü kontrolcüsü var ve kendi malı gibi övüyor Dualsense teknoloji...
  13. Thrill

Burada bahsediyorlar dünde ben sipariş verdim. Süresi ayarlı videonun* Parolapara ve iyzico kullandım* Uzun zamandır programla Dualsense kullanıyorum pcde ve memnundum. Analog drift yapmaya başladı minik minik, zamanı doldu. Hall Effect analoglar ne kadar dayanıklı göreceğiz.
  14. Thrill

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Desteğe söyledim başka bir kullanıcınıza benzer durumda ödeme yapmışsınız. Madem ben kullanamıyorum... Neden kampanyaya katılabildim? Uygulamada sorun var dedim. Umursamadılar hiç. Mail atacağım durumu. Hocam ekran görüntüsü atar mısın ödeme aldığına dair. (Eski ve yeni sipariş ekranı +...
  15. Thrill

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

https://www.gaming.gen.tr/urun/671701/gulikit-kk3-max-black-smartrigger-hall-effect-destekli-kablosuz-gamepad-ns39/ Bu gamepadi aldım. 400₺ parolapara cashbacki hemen geldi. %10 GamingGenTR indirimi de iyzico'ya hemen geldi ama 500₺ iyzico gelmedi. Daha önce 2023'te bir ürün almışım iyzico...
Geri