Merhaba daha yeni almış olduğum creality markasına ait ender 3 v3 se model yazıcımda bir durum gözlemledim. Yazıcı kafasının içerisinde bulunan ve filament'i nozzle'a ittiren step motor belli bir örüntü halinde tık tık yaparak yazıcı kafasını sarsıyor. Ayrıca karanlıkta baktığımda yazıcının...
yeni bir minecraft hesabı satın aldım ve ilk girişte benden kullanıcı adı girmemi istedi ancak nekadar denersem deneyeyim birkürlü kabul ettiremedim sebebi nedir ne yapmam lazım
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet yanlış hatırlamıyorsam işlemci 2 çekirdekti. Ancak sürüm 1.16.5 ve tek kişiyide kaldırmayacak kadar güçsüz degildir diye düşünüyorum. Aynı şekilde ramde 4 gb. sonuçta aternos magmanode gibi sitelerde genelde bundan az oluyor.
sorunu bi zamanler bende yaşamıştım ayarlardan maksimum fps yaparsan yüksek fps alırsın ama işlemci ve ekran kartını zorlamış olursun buda akıcılıgı etkiler hatta chunk ların yüklenmemesi ve fps drop gibi sorunlara neden olur monitörün 60hz ise orda 10000 de yazsa senin görecegin 60 fps civarı...
Merhaba ismini belirtmeyecegim bir site üzerinden vds kiraladım ancak minecraft oyun sunucusumu kurmaya başladıgımda ne denersem deneyim böyle bir sorun ile karşılaşıyorum
Merhaba, daha önceden elimde bulunan Sapphire Nitro + rx580 4gb ekran kartım için am4 ryzen 5 serisi darbogaz yapmayacak ikisindende en yüksek verimi alabilecegim işlemci hangisidir ?
fiyat bandı 3000tl
Ryzen 5 5600 işlemci için önce rx 6700xt alıcaktım sonra nvidia kart almaya karar verdim galiba rx6700xt nin karşılıgı rtx 4070 ama onunda vram'i 8 gb biraz araştırdım ama 12 gb versiyonunu bulamadım varsa site yoksada 15k bandında kart önerir misiniz?