Throvision isimli üyenin son içerikleri

1. Throvision

Yardım 2k Oled Seçimi Xg27aqwmg, Xg27acdms, Mo27q3, Q27g41zdf

30 bin para verip metnin bozuk olma muhabbetine kesinlikle katılıyorum o yüzden iade ettim hatta. Renk doğruluğu olarak galiba woled daha iyidi ama karanlık ortamda qd-oled daha performanslı diye biliyorum henüz çok fazla deneme şansım olmadı işteki yoğunluğumdan dolayı. Ama şu ana kadar hiç...
  2. Throvision

Eyvallah hocam teşekkür ederim. 2 saat kadar denedim aqwmg'yi. Ben sadece oyun oynamıyorum webde de çok geziyorum o yüzden direkt metin kalitesine bakmak istedim zaten diğer özelliklerini biliyordum malzeme kalitesi vs. O yüzden metin performansına baktım ve direkt iade işlemini başlattım...
  3. Throvision

mo27u2'den bahsediyorsun sanırım. Hem 4k istemedim hem de 360hz 4k monitörler bir kaç gün önce tanıtıldı onları beklemek istemediğim ve 360hz istediğim için bunu aldım fiyatı bence de pahalı ama bir kere alıp bir daha monitörle işim olmasın istedim
  4. Throvision

E tamam dost. aqdng qd-oled
  5. Throvision

Panel farkı var biri woled diğeri qd-oled baktığın zaman ikisi bambaşka dünya
  6. Throvision

aqwmg'yi ve mo27q3'ü iade edip xg27aqdng aldım. 3 gündür kullanıyorum gerek malzeme kalitesi gerek paneli bana woled'den daha mantıklı geldi. Sorun varsa cevaplamaya çalışırım.
  7. Throvision

Dark Guardian Pro 2026 Akvaryum Kasa - 3500 TL (Hb Taksitli)

Lian Li Dynamic mini v2 almak istemesem alırdım bunu abi
  8. Throvision

@Tayfunns Gray banding sorunundan muzdaripmiş galiba bu monitör. Geldiğinde test vs. yaparım ama gray banding olması durumunda gaming gen çok uğraştırır beni. Bu gray banding çok rahatsız edici bir şey mi? Olmayan versiyonunu almak zorunda mıyız acaba ona göre çıksa bile değiştirmeyi...
  9. Throvision

4k 360hz/1080p 680hz OLED Monitör Tanıtıldı

Bence dual olması çok mantıklı olmuş benim gibi çoğu oyunu fps oynayan ama arada sırada aaa oynayan birisi için çok mantıklı bir seçenek olmuş. 680hz zaten bambaşka bir olay. prof. seviyede fps oynayanlar görebilirler o fpsleri.
  10. Throvision

mo27q3 çok canımı sıktı f01 firmware ile gelmiş güncelleyeyim dedim uygulaması üzerinden güncelleme bile yapamadım gözükmüyor. Zaten gigabyte center berbat bir program. 80hz güzel bir fark ama pixel shift, yazılımın stabil olmaması beni asusa itiyor. Sen kendine alacak olsan fps oyuncusu...
  11. Throvision

Geldiğinde test edip bilgilendiririm hocam. fps olarak farkının olmadığını anladım benim demek istediğim hz olarak fark olmadığının dışında her hangi bir eksisi - artısı var mı sorusuydu. O da yok gibi zaten araştırdığım kadarıyla. xg27aqwmg'ye mo27q3 ile aynı değil aqwmg daha üst bir monitör...
  12. Throvision

Yani hocam 12 saat oldu mo27q3'ü kullanalı. Açıkcası ekran kalitesi yansımalar vs. gayet iyi ama benim gibiler galiba pixel shift, osd menü dandikliği, malzeme kalitesinin 31k'lık bir monitör gibi olmaması gibi şeyleri çok takıyor kafaya. Giga'ya karşı zaten hep orta sınıf bir marka bakışım...
  13. Throvision

mo27q3'ü 6-7 saat kadar kullandım. Malzeme kalitesi vs. fena değil gibi ekrandaki jelatini sökmedim iade vs. olursa diye. Bir problem yaşadım monitörde. Biraz araştırma yaptım Redditte, pixel shift stuck on one side diye geçiyor galiba. Sağ taraf sol tarafa göre daha fazla siyahtı. Pixel shift...
  14. Throvision

Amazon'dan aldığım için iade konusunda ikisi de problem yaşatmayacak o yüzden ikisini de dikkatli açıp dediğin ayarları uygulayıp karar vereceğim. Özellikle Renodx ile farkını merak ediyorum açıkçası. Masaüstünde SDR ile idare ederim. NB-F80'i indirime girdiğinde almıştım 2 hafta önce. Açmadım...
  15. Throvision

İkisini de aldım. mo27q3'ü deneyip beğenmezsem en kötü iade ederim. aqwmg'yi açıp iade etmeye çalışırsam gaming gen sıkıntı yaratabilir. mo27q3'ün parlaklığını ve malzeme kalitesini beğenirsem devam ederim gibime geliyor.
Geri