Throvision isimli üyenin son içerikleri

1. Throvision

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Ben strawberry mint switchleri başka bir switchle değiştirmek istiyorum çok yumuşak oldukları için. Takas yapmak isteyen olursa dm'den yazabilir.
  2. Throvision

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q2a 27" 2k 280hz Qd-OLED Gaming Monitör 22999tl 9 Taksit

Valla ilk çizildiğini anladığımda benim de moral yerlerdeydi direkt satmayı düşündüm sonradan vazgeçtim hocam o kadar fena. 1782571538 Acı tecrübeyle öğrenmiş oldum hocam bu kadar dayanıksız kaplama olduğunu bilmiyordum
  3. Throvision

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q2a 27" 2k 280hz Qd-OLED Gaming Monitör 22999tl 9 Taksit

Çizilmeye katılıyorum. XG27AQDNG aldım bi kaç hafta önce. Kendi içinden çıkan bezle temizleyim dedim. Bazı lekeler bastırarak geçiyordu sadece bastırdım temizledim sonrasında ışıkta bir baktım komple çizilmiş kafayı yiyecektim. Allahtan sadece ışıkta gözüküyor onun dışında belli olmuyor...
  4. Throvision

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Siyah-Kırmızı Hepsiburada Satıcı 5319 TL

ikisini de kullandım v2 pro mikrofon olarak önde, c3s malzeme kalitesi olarak önde, ses kalitesi bence ikisi de aynı ama ikisinin de aynı ses kalitesine sahip olabilmesi için razer'i yazılımı içinde ayarlaman lazım o şekilde eşit oluyorlar. Aynı fiyat olsalardı ben v2 pro alırdım şahsi fikrim
  5. Throvision

İade kabul ederler mi acaba? Başka bir modelleriyle değişim de yapabilirim klavye güzel çünkü
  6. Throvision

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Siyah-Kırmızı Hepsiburada Satıcı 5319 TL

3 gün önce amazondan aldım siyahını 6400'e iade edip alınır mı acaba kırmızısı
  7. Throvision

2 gündür kullanıyorum bir kaç sıkıntım var klavye hakkında. Keycaps'den mi yoksa strawberry mint'den mi bilmiyorum tahminimce switchten dolayı bir tuşa basarken diğerine de basıyorum çok yumuşak switchleri bu durum benim canımı çok sıktı. Sizce switchten mi yapıyor bunu? Ona göre acil switch'i...
  8. Throvision

Çok teşekkürler ama bahtsız bedevi gibiyim :D
  9. Throvision

Şaka gibi adamın attığı linkte baidu diye bi siteye yönlendiriyor siteye kayıt olmadan indirilemiyor. Siteye kayıt olmak için sms gelmesi şart ama TR'de olduğumuz için sms gelmiyor kafayı yemelik tam ya
  10. Throvision

Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin olsun. Onu da denedim hiç bir değişiklik olmuyor. Factory reset atmayı deneyeceğim klavyeye belki düzelir Sesi güzel hocam ben bu tarz soft sesleri seviyorum genele hitap ediyor bence. Keycapsler çok kaliteli görünüşü de çok güzel ama elden kayıyor...
  11. Throvision

Ben de white jelly modelini teslim aldım 2-3 saat önce. Çok aradım ama bulamadım pil seviyesini göremiyorum. Klavyeyi güncelleyeyim dedim onu da yapamadım. Güncellemeyi ve pil seviyesini çözebilen var mıdır
  12. Throvision

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27 240hz 0.03ms HDMI Dp Hdr10 Qd-OLED Monitör 17.999 TL

Fiyatı çok iyi. OLED deneyimini yaşatmak için gayet yeterli monitör alın geçin gözleriniz bayram etsin
  13. Throvision

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion M410 Mouse 400 TL

34 gram benim mouse. Kağnı gibi gelir şimdi bu bana. İş yerine götürürüm en kötü.
  14. Throvision

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion M410 Mouse 400 TL

O ivmelenmesi bence 40g, yanlış yazmışlar
Geri