Ya zaten o arkadaşa laf anlatmaya lüzum yok. Ben yine de elimden geleni yapacağım çünkü ben de insanlar ne zaman aldıysa o zaman aldım, ben alamadım diğerleri aldı benim farkım neydi de aldılar onun peşinden gitmeye çalışacağım.
Umrunda olup olmaması umrumda değil. Ben elimden geleni yapar çekilirim köşeye.
1668980465
Satıcı ********** mıydı da 109 liraya sattı? Kendi isteyerek koydu o fiyatı ve alıcılara gönderdi. Benim ne suçum vardı da diğerlerinden ne farkım vardı da ben almadım ürünümü? Burada suçlu ben miyim...
Millet cayır cayır aldı siparişini. Biz niye alamıyoruz anlamıyorum. Satıcıyı şikayet için elimden geleni yapacağım
1668936284
Ne yalan söyleyeyim bende ilk klavyenin indirime girdiği zamanlar 1 adet az bir komisyonla kendisinden havale usulü aldım. Ertesi gün bana vazgeçtim ve 5 sınırını...
Ya bunun bir yaptırımı olmalı. 1 adet kendim için klavyeyi aldım stokta var gözüktüğü halde bana nasıl göndermez? Resmen paraya el koyuyor, stoğunda yoksa koyma kardeşim ilana.
Bu hangi model hocam?
1668707438
21 kasımdan sonra iptal olabilir dedi bana amazon satıcısı. İnanılmaz saçma bence neden iptal ediyor ki, herkese var bize yok hesabına dönüyor
Ben Durgod HK Venus'ü alalı 12 gün oldu, hiç bir hareketlenme yok kargoda. Sipariş edildi yazıyor. Amazon ile görüştüm bana ''bizim depolarımıza ürün gelmedi, gelir gelmez kargolayacağız'' dediler. Ne olacak bilmiyorum.