22/23 bin bandında 2k oyun için orta seviye sistem düşünüyorum, elimde 1 tb wd ssd ve dell 2k monitör var . Ps5 sahibiyim hali hazırda aynı monitör ile ps5 ve pc kulancam .
Bu arada intel 14400f ile intel b680 25 bin tl bandında değermi
İPhone 15 pro max , yurtdışı kapandı. Yanına 2. Cihaz 7plus düşünüyorum ama internet paylaşımı çok sık kopuyor İnternet paylaşımı sorun yaratmayan telefon önerisi olan ?
Bu fiyata ps5 satılmaz , dolandırıcı olduğu açık. Gidip yazmana bile gerek yok aksine şikayet et. 2 tane ps5 var bende birini satıcam monitör ile msi 27 inç 144 hz ips , dijital ps5 temiz cihaz kolu 4 ay önce değişti 18k istiyorum.
Yoo gerek YouTube bildirimi gerek donanım arşivini tekip et zaten bildirim gelir alırsın @Abdullah Hacıgül bence saat ve zaman vermeden denesin bir kere bak sonuçlar değişir. Yaw bir kere site kirlenmez. Siteye giremiyoruz geçen itopyada böyle çöktü
Abdullah yanlış yapıyor bunun farkında aslında, saat ve zaman verip ürünü paylaşınca al sat yapan zihniyet 4/5 arkadaş hazırlanıp bekliyor . Abi yanlış yanlış bu hafta fiyat performans PC geliyor diceksin, ansızın paylaşacaksın.
Saat zaman verince bunların ekmeğine yağ sürüyorsun ve site...