bir kaç defa format attım pc'ye ve comodo antivirüs kullanıyorum pc'de virüs kalmamıştır sadece google hesaplarımdan korkuyorum drive baktım az önce birsürü rusça dosyalar vardı sildim direkt
telefonumda öyle görüntülerim yok sadece kameraya erişebilirse olabilir
1676298429
kamerama eriştiğini söyledi işte gerçek mi değil mi onu bilmiyorum kameraya erişemediği sürece sıkıntı yok.
ya galerimde en fazla çıplaklık içeren fotoğrafım sırtımın gözüktüğü fotoğraflar var onları da gelişimi görmek için çekmiştim onları paylaşmasının bir önemi yok sadece bu zaman içerisinde kamerama erişebilmiş mi o önemli telefon bu sonuçta her yere geliyor benimle
epic games epostamı ve şifremi yazmış zaten geçenlerde girmeye çalıştığımda epic games hesabımı kapatmıştı ama gerçekten hacker olsa diğer hesap bilgilerimi ve kredi kartı bilgilerini alırdı diye düşünüyorum.
zaten fotoğraf çekmeyi seven biri değilim çok fotoğrafım yok sadece telefonumda normal fotoğraflarım var. Sadece kameraya erişip video kaydetmesinden korkuyorum.
sabah anti-virüs programı indirdim telefona ama bir tane şüpheli dosya buldu sildim direk ama böyle telefonu hiç sapıtırken veya şarjın hızlı gitmesi gibi durumlar olmadı. Benim anlamadığım telefona nasıl erişebilir hiç bir bağlantı yokken.