Thyenis isimli üyenin son içerikleri

1. Thyenis

Ses ayarlarında mikrofonumun bassı 0 ama yankı yapıyor

yok hocam hala düzeltemedim driver indirin dediler indirdim ama düzelmedi birde siz deneyin
  2. Thyenis

Ses ayarlarında mikrofonumun bassı 0 ama yankı yapıyor

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2033d-mikrofonlu-50mm-speaker-gaming-kulaklik-3-5mm-jack-p-772745120 kulaklığım bu dediğim gibi aygıt yöneticisinden bassım kapalı 0 düzeyinde ama yine de yankı yapıyor nasıl düzeltebilirim 1716029270
  3. Thyenis

Çözüldü✓ 24inç İps 165hz - 180hz monitör önerisi

Pardon yerinde destek hizmeti varmış yanlış bilgi için özür dilerim 1709472945 Dostum önerin için gerçekten çok teşekkür ederim aradığım özelliklerin hepsi var ayağı küçük yükseklik ayarı var ms değeri gtg 1 ms parlaklık değeri istediğim gibi çok teşekkür ederim dell uzun zamandır bildiğim bi marka
  4. Thyenis

Varmış dostum yukarı aşağı 10cm oynuyor ama dikey oluyorum videoda göremedim 1709472633 Gaming gen tr de 3 yıl birebir değişim garantisi diyor
  5. Thyenis

Teşekkür ederim dostum dell e hiç denk gelmemiştim baya hoşuma gitti ms değeri 1 ms gtg diye gözüküyor sanırım lenovo legiondan daha iyi gtg 5ms di sanırım okuduğum bi yerde
  6. Thyenis

Acaba videonun linkini atar mısnız arkadaşın attığı Dell de aklımı çok çeldi çok kararsız biriyim sizce hangisini almam mantıklı 1709472113 Bide acaba ayaklarının ölçüsünü söyler misiniz masam küçük ondan çekiniyorum biraz bu legion monitör için
  7. Thyenis

Peki ms değeri hakkında fikriniz nedir sanırım gtg daha iyi bu monitör hangisi acaba bilginiz var mı
  8. Thyenis

Bu ürünü kullandınız mı memnun musunuz neden bu monitörü önerdiniz acaba
  9. Thyenis

Merhabalar arkadaşlar monitörler hakkında az bilgim var bütçem 5.000 -5.500 tl arasında güzel f/p monitör arıyorum ama çok arada kaldım paneller hakkında gtg mprt hakkında hiç bilgim yok sizden ricam bana hangisini önerirsiniz en mantıklı olan hangisi masam biraz küçük ayak kısmından biraz...
Geri