https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2033d-mikrofonlu-50mm-speaker-gaming-kulaklik-3-5mm-jack-p-772745120
kulaklığım bu dediğim gibi aygıt yöneticisinden bassım kapalı 0 düzeyinde ama yine de yankı yapıyor nasıl düzeltebilirim
1716029270
Pardon yerinde destek hizmeti varmış yanlış bilgi için özür dilerim
1709472945
Dostum önerin için gerçekten çok teşekkür ederim aradığım özelliklerin hepsi var ayağı küçük yükseklik ayarı var ms değeri gtg 1 ms parlaklık değeri istediğim gibi çok teşekkür ederim dell uzun zamandır bildiğim bi marka
Teşekkür ederim dostum dell e hiç denk gelmemiştim baya hoşuma gitti ms değeri 1 ms gtg diye gözüküyor sanırım lenovo legiondan daha iyi gtg 5ms di sanırım okuduğum bi yerde
Acaba videonun linkini atar mısnız arkadaşın attığı Dell de aklımı çok çeldi çok kararsız biriyim sizce hangisini almam mantıklı
1709472113
Bide acaba ayaklarının ölçüsünü söyler misiniz masam küçük ondan çekiniyorum biraz bu legion monitör için
Merhabalar arkadaşlar monitörler hakkında az bilgim var bütçem 5.000 -5.500 tl arasında güzel f/p monitör arıyorum ama çok arada kaldım paneller hakkında gtg mprt hakkında hiç bilgim yok sizden ricam bana hangisini önerirsiniz en mantıklı olan hangisi masam biraz küçük ayak kısmından biraz...