tiamooo isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ram takviyesi xmp çalışmama sorunu

Merhaba arkadaşlar sistem bilgilerim aşşağıda paylaştığım gibi. Dün itibari ile sistemime ram takviyesi yapmak istedim . 2 adet 2x8 birebir aynı model ram takıtım . xmp açınca bilgisayar açılmıyo , kapatınca açılıyo ne yapmalıyım destek olurmusunuz . xmp i çok önemlimi bu şekilde kullanmalımıyım...
  2. T

Kasa fanlarının hızını kontrol edemiyorum.

6 pin bileşik hocam
  3. T

Sapphire 6900 XT SE Sıcaklık 80 derece norma mi ?

ekran kartı fanına zararı yoktur dimi. sizden ricam çalıştırdığınızda ve kapalı iken sonuçları paylaşırmısnız
  4. T

faydası oluyomu gerçekten bana biraz tuhaf geldi , altlı üstlü 2 kat fan takmış oluyosun sağlıklı olurmu. 10 derece farkettimi gercekten 1693485011 birde sizin güç girişi 8 pin sanırım benimki neden 8+8+6
  5. T

ekran kartı fanlarını çıkarıp bunumu taktınız hocam
  6. T

argb 3 pin ile anakarta. güç için psu ya
  7. T

Merhaba , Thermaltake g33 commeder kasam var . Fanlar kontrolcüye bağlı, anakart üzerinde fan argb lerini kontrol edebiliyorum ama fan hızlarını kontrol edemiyorum .Kendi halinde dönüyorlar . Görselde gördüğünüz gibi kasanın üst tarafına 2 adet daha fan taktım onlarıda...
  8. T

anladım , ben bu şekilde kullansam sorun olur mu acaba
  9. T

4 derece oynuyo o şekilde hocam 1693481318 ekran kartı soğutucu fark ettimi ne aldınız. işlemci ile ekran kartının bir bağlantısı varmı bu arada . kasa görsellerini paylaşıyorum 1693481355 youtubede max 70 oluyo o yüzden kafama takıldı 1693481383 işlemci ile bir bağlantısı varmı hocam çok...
  10. T

Merhaba kasa klimanın altında oda sıcaklığı 20 derece . 1 saatlik test sonucu , ayrıca rdr2 ultra ayarlarda 2 k da sıcaklık 80 derecenin altına düşmüyor. Youtube 'de rdr2 videolarını izlediğimde max 70 derecelerde bu kart . Bu arada benim kartım sıfır .sizce anormal bir durum varmı ? RAM ...
  11. T

RDR2 ekran kartı 80 derece

Bende 6900 xt ultra 2 da 80 derece kart yeni . yardımcı olurmusnuz
  12. T

Sapphire Nitro 6900 XT SE sıcaklık değerleri çok yüksek değilmi?

Tekrardan merhaba, Son durum bu kasa klimanın altında oda sıcaklığı 20 derece . 1 saatlik test sonucu , ayrıca rdr2 ultra ayarlarda 2 k da sıcaklık 80 derecenin altına düşmüyor. Youtube 'de rdr2 videolarını izlediğimde max 70 derecelerde kart . Bu arada benim kartım sıfır .sizce anormal bir...
  13. T

Monitörde renk taşması

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bu monitörü satın aldım. https://tr.msi.com/Monitor/MPG-ARTYMIS-323CQR Üründe fotoğraflarda çok az kısmı belli oluyo renk taşması var bu bir sorunmudur . Monitörün renk kalitesinide pek beğenmedim 10 yıl önceki monitörüm bile daha canlı renk veriyo. Sanki...
  14. T

tamam teşekkürler
  15. T

Yan kapağı açtım , böyle kullanamam ama sanırım . birde kartı yatay takıp kasa kapalı denıyecem . birde eski değerlerde kullansam sorun olurmu . oyunlarda kart 70 80 derece arası calısıyo.
Geri