Tic music isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kıvırcık saç kesim önerileri

Saçım uzadı şuan her şekil olabilir ama tam olarak nasıl bir saç kesim uygulayacağımı bilmiyorum berbere ne diyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  2. T

Aşık olduğunu nasıl anlarsın

Öğrenci adamım yurt da kalıyorum para bende ne gezsin
  3. T

Bugün çok kötü bir gündü. Sevdiği biri varmış. Tam kendimi toparladım kızı tek yakalamağa çalışıyodum arkadaşıyla konuşmasını duydum. Yıkıldım sanırım unutmam lazım. 1701273156 Yardım eden herkese tekrardan teşekkürler bu hikayede başlamadan bitti iyi akşamlar.
  4. T

Ben tanıyorum 2 senedir yan sıramda oturuyor. Normalde ona karşı hiç aşk beslememiştim. Son zamanlar aklımdan çıkmamağa başladı sürekli onu düşünür oldum. Onunla konuşmağı seviyorum ama korkuyorum. İsmi geçince bile gülmeğe başlarım. 1701209080 Ne yapacağım bilmiyorum ne kadar aciz bir insanım.
  5. T

Sarı saçlarını düşünmemek elde değil ama deniyeceğim.
  6. T

Galiba haklısın. Peki ne yapmam lazım?
  7. T

Bilmiyorum bu aralar sadece onu düşünüyorum. O kadar ses içinde onun sesini tek duyabiliyorum. Duygularıma hakim olamıyorum emin değilim sevip sevmediğimden. Uzaktan bakıyorum yanına gitmeğe korkuyorum. Bilmiyorum ben aşık mı oldum? Kafam çok karışık.
  8. T

Lise pansiyon başvurusunda evimizin uzaklığı başvuruyu etkiliyor mu?

Lise pansiyon başvurusunda bulunacağım. Evimin uzaklığı başvuruyu etkiliyor mu?
  9. T

10k ya sıfır bilgisayar tavsiyesi

tek tek sıkıntı olmazmı hocam tek parça şeklinde gelse daha iyi olur
  10. T

apu sistemleri nerde bulabilirim
  11. T

https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco_v2.aspx https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-casper-cspe21-21-45-full-hd-led-va-75hz-7ms-vga-hdmi-speaker-fiyati,2005653937.html şu ikisi nasıl olur hocam
  12. T

10k ya monitör dahil güzel bir sistem varmıdır
  13. T

12 k 13k bütçe pc toplama

Şuan stokda olan güzel bi sistem varmıdır
  14. T

Dünkü derken ?
  15. T

12k 13k arası monitörlü pc toplamak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Geri