tikitakatuchel isimli üyenin son içerikleri

1. T

Öneri 27'' 2K / 24'' FHD monitör önerisi

Anladım, yardımların için teşekkür ederim. 2k 27'' vazgeçtim gibi duruyor. 24''lere yönelmem daha f/p olacak sanırım
  2. T

Daha güvenilir markaları tercih ederim gigabyte g25f2 hakkında ne düşünüyorsunuz acaba videolarda iyi duruyordu [H3 id=''][/H3]
  3. T

Teşekkür ederim bakacağım.
  4. T

r27qe biraz iade-değişim konusunda tedirgin etti açıkçası o yüzden pek bulaşmak istemedim. sizce 2k 27'' yerine 24'' FHD tercih edilir mi?
  5. T

Merhaba iyi günler, Son zamanlarda fazlaca forumlarda monitör tavsiyeleri okuyorum ve kafam çok karıştı. Son olarak 4 farklı monitör arasında kararsız kaldım. 2k 27'' için; [H3 id='AOC+Q27G4XF+-+Legion+R27QE']AOC Q27G4XF - Legion R27QE[/H3] FHD 24'' için; [H3...
  6. T

Yardım 2K 27 inç monitör tavsiyesi

Hocam forumlarda cok fazla değişim/iade yapan gördüm biraz korkuttu açıkcası 1757254128 İncelemelere bakayım teşekkür ederim.
  7. T

peki ne önerebilirsiniz acaba. 27inc ama FHD yada 24inch FHD monitörlere de bakmalı mıyım. 2k 27inch 8000TL civarında net bir karara varamadım piyasada düzgün monitörlerin stoğu kalmamış olanlar da 10000 üzerinde gibi duruyor.
  8. T

Hocam merhaba iyi günler, benzer özelliklerde bende monitör arıyorum. Bakındım ama hangi modeli aldığınızı göremedim. Baktığınız monitörlerden tavsiye verebilir misiniz rica etsem?
  9. T

8 bin TL monitör tavsiyesi

@İsimbulamajim hocam yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Genellikle bahsettiğim gibi görselleştirme ve modelleme için kullanacağım. Bu fiyatlara designer monitör bulamayacağım için alternatif bir gaming monitör önerebilir misin acaba?
  10. T

Hakkında fazla inceleme bulamadım hocam ama bakayım detaylıca teşekkür ederim.
  11. T

Merhaba iyi günler, Tasarım öğrencisi olarak genellikle 3d modelleme, görselleştirme, vb. işlerle uğraşıyorum. Hp victus 3060gpu, i5 12500h laptop kullanıyorum. Ekran küçük gelmeye başladığı için monitör almayı düşünüyorum. Tercih olarak 27inc 2k monitör bakıyorum. Bütçe olarak 8000 civarında...
Geri