time_shift isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kredi (Taksit tutarının bir kısmını ödemek)

Kredi ödemesini mobilden yapıyorum Taksit tutarının tamamını ödeyeceğim Taksit tutarının bir kısmını ödeyeceğim Seçenekler bunlar Diyelimki taksit tutarının tamamı 15 bin tl Ben bunun bir kısmını odesem mesela 10 binini odesem bu kalan 5 bin öbür ayami devreder yoksa taksit bitimindemi...
  2. T

Ihtiyac Kredisi Police Iadesi

15 gün dolmasına az kaldı e devletten bir şikayet formu olmadı bddk danda talep olustururuz
  3. T

Mobilde sigorta poliçe iptal kısmı var yalnız prim ödeme bilgisi harici bir şey yok seçenek olarak 1772849383 Aradım iptal etmediler
  4. T

Garanti Ben mobilden çok baktım miktar var iade seçeneği yok
  5. T

İhtiyaç kredisi sigorta poliçesi iadesi için bankayı aradım sigortalı olduğu için iade edemeyeceklerini söylediler Bende e devletten şikayet başvurusu yaptım bankanin iade talebimi olumsuz karşıladığını bildirir yazı yazdım Bankanin olumsuz geri dönüşünden sonra 15 gün bekleyip tekrar e...
  6. T

Roborock QRevo L mi & Dreame L40 Ultrami

İyi günler çöp istasyonlu robot süpürge ihtiyacım var bu iki model gözüme takıldı bu iki modelden hangisi olabilir yada bu fiyat araliklarinda hangi modelleri önerirsiniz (40bin civarı)
  7. T

KREDI KARTI ASGARISINI ODEYEREK BORC KAPANIR MI

Örnek olarak 10 bin ekstre geldi diyelim asgarisi 2 bin farzedersek 2 bini ödedin kaldı 8 bin borç bu 8 bin borca bir sonraki ekstre kesilene kadar günlük faiz işler bankanın sitesinde yazar
  8. T

Banka Kartı Önerisi Lazım

Enpardan
  9. T

Yapı Kredi World Eko Yardım

S.Aleyküm World Eko var ayrıca World Platinum kart alınıp bu aidatli Platinum kartı World Ekoya bağlayıp ortak limitle aidatsiz olarak kullanılabiliyor gibi bir şey okumuştum böyle bir imkan varmıdır?
  10. T

Aidatsız Yada Aidatı uygun olan kart seçimi

Taksit olayı varmı alışverişe Hb Trendyol gibi
  11. T

Aidatsız Yada Aidatı uygun olan kart seçimi

S. Aleyküm kart aidatsız yada aidatı uygun olan taksit seçeneklerindende yararlanabileceğim kredi kartı ihtiyacım var Enpara Kredi kartı nasıldır Enparada aidat olayı yok diye biliyorum yada siz ne önerirsiniz?
  12. T

liberty 4 nc alınır mı?

Yerel sitelerdede var o fiyata
  13. T

Kulak ici bluetooth kulaklik tavsiyesi

capsule 3 pro
Geri