Kredi ödemesini mobilden yapıyorum
Taksit tutarının tamamını ödeyeceğim
Taksit tutarının bir kısmını ödeyeceğim
Seçenekler bunlar
Diyelimki taksit tutarının tamamı 15 bin tl
Ben bunun bir kısmını odesem mesela 10 binini odesem bu kalan 5 bin öbür ayami devreder yoksa taksit bitimindemi...
İhtiyaç kredisi sigorta poliçesi iadesi için bankayı aradım sigortalı olduğu için iade edemeyeceklerini söylediler
Bende e devletten şikayet başvurusu yaptım bankanin iade talebimi olumsuz karşıladığını bildirir yazı yazdım
Bankanin olumsuz geri dönüşünden sonra 15 gün bekleyip tekrar e...
İyi günler çöp istasyonlu robot süpürge ihtiyacım var bu iki model gözüme takıldı bu iki modelden hangisi olabilir yada bu fiyat araliklarinda hangi modelleri önerirsiniz (40bin civarı)
Örnek olarak 10 bin ekstre geldi diyelim asgarisi 2 bin farzedersek 2 bini ödedin kaldı 8 bin borç bu 8 bin borca bir sonraki ekstre kesilene kadar günlük faiz işler bankanın sitesinde yazar
S.Aleyküm World Eko var ayrıca World Platinum kart alınıp bu aidatli Platinum kartı World Ekoya bağlayıp ortak limitle aidatsiz olarak kullanılabiliyor gibi bir şey okumuştum böyle bir imkan varmıdır?
S. Aleyküm kart aidatsız yada aidatı uygun olan taksit seçeneklerindende yararlanabileceğim kredi kartı ihtiyacım var Enpara Kredi kartı nasıldır Enparada aidat olayı yok diye biliyorum yada siz ne önerirsiniz?