Timurlenk5353 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kablonet H&D NE1611C Modem Qos Özelliği

H&D NE1611C Modem kullanıyorum. 2 ay önce Kablonet Fiber internete geçtim. Modemi kablonet verdi ve iyi hizmet için şart koşuyor sayılır. Modem özelliklerine kablonet sitesinden olsun başka yerlerden olsun baktığımda Qos özelliğinin var olduğunu görüyorum. Ancak modem arayüzünde bunu...
  2. T

Dying Light 2 Stay Human "Yaramaz Kardeş" Görev Serisi

Çok teşekkür ederim. Orayı araştırmadan gidilemeceğini düşündüm açıkçası, videoyu izledim hemen üstümdeymiş zaten :( hallettim. Çok teşekkür ederim.
  3. T

Merhaba, denedim maalesef duvardaki ayak izinden olmuyor.
  4. T

Amd 6600, Oyunu 2 hafta önce steamden aldım evet orjinal. 17 saat oynadım şuana kadar. Ana görevde bu bugla karşılaştım, araştıramıyorum cesedi. Steamden, oyun klasörünün doğruluğunu yaptım, hile-yama vs şeyler yok. Oyun ssd ye kurulu. Not: Ryzen 5 5600 Amd 6600 Ram 16 GB DDR4 MSI B450M-A Pro
  5. T

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda steamdeki indirim vesilesiyle Dying Light 2 aldım. 15-16 saat oldu, ana görevleri yavaş yavaş yapıyorum. Aşağıdaki görselde paylaştığım gibi ve konu başlığındaki görevde, bu bugu yaşıyorum. Cesedi araştırmam lazım araştıramıyorum :(. Araştırdım başka yaşayan...
  6. T

Laptop Ekranını, Masaüstü Ekranına bağlama (Çift Monitör Yapma)

Arkadaşlar merhaba, laptop kullanıyordum, laptop kullanırken monitör satın aldım indirimdeyken ve laptop ile monitörü 2. ekran olarak kullanıyordum. Toplama kasa aldım, almış olduğum monitörü kullandım kasa için, laptop ekranını da 2. ekran olarak kullanmak istiyorum. Spacedesk uygulaması...
  7. T

B450M-A Pro Max - Ryzen 5 5500

peki hangi anakartla yükseltmemi önerirsin?
  8. T

B450M-A Pro Max - Ryzen 5 5500

Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 5500 satıp işlemci yükseltme yapmayı düşünüyorum. Bu anakart için en uygun yükseltebileceğim işlemci nedir? Aklımda 5600x var, ancak anakart yeterli olur mu bilemiyorum. (Anakart bios güncellemerini yaptım.)
  9. T

Molekül Gaming F/P ürünü

Merhaba, "Donanım Arşivi" youtube kanalındaki son açıklanan F/P ürününü satın aldım. Ancak fan kumandasını kullanamıyorum. Resimde görüldüğü üzere hub o şekilde dizayn edilmiş. Ne yapmam lazım? Fanları kontrol etmek istiyorum. (Boştayken bile fan sesi var, çok rahatsız etmiyor ancak kontrol...
Geri