Andorid tabletler de eskisi kadar kötü değil. Fakat 50 bin liraya apple ekosistemine alışmış biriyseniz m3 almak mantıklı (50kyı gözden cikardiysaniz yani). Yine de dediğim gibi bütçenizi zorlayacaksa düz ipad alın. Ders ve sosyal medya için kullanan biri (kamerası hariç) farkı o kadar da...
Yani 30klık bir fiyat farkı ailenizi hiç etkilemeyecekse m3 lü tabletler de alabilirsiniz. Onlar daha iyi . Fakat okul vb için ben o parayı vermezdim. Eger kardeşiniz kararsızsa mediamarkt gibi bir magazaya götürüp duz ipad ile airi bizzat kiyaslamasini saglayabilirsiniz. Kamerasını vb de test...
Paranız varsa o paraya ipad almak mantıklı. 50k bandında parasının hakkını veren bir tablet. Fakat kardeşiniz oyun oynamayacak video editlemeyecek vb hicbir yuksek performansli is yapmayacaksa sadece ders calisip video izleyecekse duz ipad de FAZLASIYLA(işlemci açısından) işini görür...
Tıp okuyorum. 6 yıl idare edecek bir tablet almak istiyorum. Genshin impact'ten daha ağır bir oyun oynamıyorum , asıl kullanım amacım not tutmak vb. Bütçem kılıf kalem dahil 25k (zorlarsam 30k da olabilir).
Bu paraya 10k civarına bir tablet alıp artan parayla dolar vb alıp 3 yıl sonra 1 tane...