TiRaNTx isimli üyenin son içerikleri

1. T

ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

İşte orda bir laf cambazlığı var yeni kart çıkarmak yetmiyor. Yeni müşteri olman lazım. Ben şubatta müşteri olmuşum ilk alışverişim 26 şubat paraf kart ile. Şimdide yeni parafly kart aldım ama yapmıyor maalesef. Yeni müşteri diyorlar yani.
  2. T

ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Paraf kartım vardı yeni almıştım başka bir alışveriş için. Vatan olayını görnce parafly platinum da aldım. Fakat ilk alışveriş demesine rağmen katılım olmuyor. Kampanyalarda sadece 25 bin tl lik yer görüzüküyor ama ilk alışveriş olayı görünmüyordu. 3404 e VTN yazarak mesaj attımKampanya giriş...
  3. T

Anakartta Vga Işığı Yanıyor Lütfen Yardım Edin!

Anakartı kasadan komple ayır uzay sistem olarak sistemi dışarıda çalıştır. Bir yerde şase vardır mutlaka vga nın yanması anakart ekran kartı ile iletişim sağlayamıyor demektir. Yada bir oyun aç ekran kartına gelen güç kablolarıyla oyna biraz kesinti vs birşeyler varsa direk beli eder zaten...
  4. T

Anakartta Vga Işığı Yanıyor Lütfen Yardım Edin!

Selamlar kartın çift bios mu? Bazı kartlarda çift bios tırnağı bozulabilir ondan yapar. Bazen girer bazen girmez. Mesela tırnak 2 veya 3 kademeli olabilir. Sol sağ şeklinde tarif edeceğim. İlk önce diğer tarafı dene.Soldaysa sağı sağdaysa solu. Ardından hata veren yerde mesela sağ da ise en...
  5. T

U5 245kf Rtx 5070 sistem 59.999 TL

70k bütçe var daha iyi nasıl bir şey alabiliriz?
  6. T

❗❗Beyler Dolandırıcı İfşalıyorum Dikkat Edin Yayın❗❗

Dediğinden hiçbirşey analamadım kardeşim. Burada çentik farklı bir bölgede olmaz standarttır. Her işlemci serisinde aynı yerdedir. Pin dizilim ortadaki ufak boşlukları simetrik olmaz yani bir tarafta iki boşluk arasında uzaklık diğer taraftakine göre kısadır. REsimdeki gibi mesela dikine...
  7. T

❗❗Beyler Dolandırıcı İfşalıyorum Dikkat Edin Yayın❗❗

Şikayet edildi. Ama boş... Zira sahibindenin umurunda değil.
  8. T

N11 uzun süre alışveriş yapmamışlara özel 750 TL ye 250 TL indirim

en son geçen sene temmuzda yapmışım girip bakayım dedim bir şey çıkmadı. Farklı bir şekilde mi alınıyor?
  9. T

❌İndirim Bitti! Asus Vivobook V16 2.Nesil Core 7 240H-RTX5070 8GB-16Gb-512Gb Ssd-W11-51.999 TL

30 bin civarına bir şey yokmu ya hem ofiste kullanılacak ve arada oyun oynatacak birşeyler? Geçen 37 bine 5050 ekran akrtlı vardı alamadık 40 olmuş.
  10. T

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

kablosuz kullanıyorum 900mb alıyorum aşşağı yukarı. Ping yurt içi iyi fakat yurtdışında hepsi aynı diye biliyorum.
  11. T

Paraf'lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan

Şimdi benim normalde paraf kartım var yeni parafly platinum kartım gelecek diğerini kapatacağım. Bu gelen kartla alışveriş yapsam yine 5000 puan alırmıyım?
  12. T

🔥İndirim Amazonda Kitap indirimi

Çok kitap var ama benim aradıklarım yok maalesef. Paylaşım için teşekkürler.
  13. T

🔥İndirim Acer Nitro V5 i5-13420H 8GB 512GB RTX5050 165Hz Laptop 🔥36.999₺

Öğrenci yiğenler için alınabilir sanırım. Bir abimizede haber edeceğim o da iş yerinde muhasebede kullanacak oyun vs yok. Alınır gibi ileride ram takviye edilir daha iyi olur sanki.
  14. T

🔥İndirim Lenovo LOQ i5-13450HX 16GB DDR5 RTX5060 Notebook 46.799 TL

30 - 35max bandına alabileceğimiz bir şey vR mı?
Geri