Benim ürün bozuk çıkmıştı, ürünü gönderen depo ile görştüm elimizzde şuan yok demişti mecburen iptal etmiştik. Önceki mesajlarda vardır takipte olanlar bilir. Satıcıyla görüştüm bugün stok görünce. Zaten stok gelirse haberleşelim demişti. Mevcut stok 1 adetmiş zaten. Sağolsun çok yardımcı oldu...
Bana hep şöyle dediler japondan şaşma. Sıfır çin alacağına 20 bin km japon al. Tabi bende dinlemedim gidip a101den apx5 150cc almıştım. Sürdüm güzel motor ama sıkıntıları vardı malzeme kötü öncelikle bende olmadı ama bir çok kişide birçok sorun şikaye okudum. 1900 kmlerde sattım motoru. Birde...
Merhaba evde bir sistemim var bu sisteme önceden kalan ufak uydu hoparlörlerle kullanmaktayım.
sistem şu şekilde
Avr, denon x2800h
Subwoofer, Lentus LNT-SUB 12 Aktif Subwoofer
Uydular, pioneer s11 ve s11a (Farkı varmı bilmiyorum şekilleri aynı)
Sistem 5+1 olarak çalışıyor ses yeterli fakat daha...
Piyasada nekadar boktan satılamayn ddr5 ve özellikle gecikmeleri yüksek ram varsa hepsini erittiler bu vesileyle. Bilerek yapılmış bir kurguya döndü hayatımız artık. Olaya bak. CL48 ne yahu. Kalite yerlerde.
Fare geldi ilk izlenimim, resimdeki yan tuşlar yok malzeme kalitesi kötü sert plastik, kablo plastik. Dokunma hissiyatı kötü ve kaygan. Tıklama hissiyatı sert. Aşırı hafif içine ağırlık koymak gerek. Çoluk çocuk için veya kötü amanlar için kullanılır 1 paket sigara parasına aldık. Ama çok...
Benim ürün bozuk çıktı maalesef iade ettim ellerinde de yokmuş boşa düştük hevesim kursağımda kaldı. Hatta çiçek sepetinden alan birisi Yurt içi kargo ile iade etmiş. Adamlar pakete bakmadan aynı paketle bana yollamış. Bana denk geldi olaya bak.
Not: Son durum ürünü iptal etmiştik 1 adet stok...
maille fatura geldimi ?
Ben akşam aldım faturası sabah kesilmiş aşağıdaki şekilde yazıyor model olarak soğutuculu model kodu bu şekil doğru sanırım.
"SAMSUNG 4TB 990 pro MZ-V9P4T0CW 7450 - 6900MB/s M2 NVME GEN4 DİSK Kutusuz"
Selamlar hala devam ediyormu? Ben bankadan yaptım ama bana paraf troy vermişler . Uygulamadan bakayım dedim parafly platium almak istedim akrt yok seçeneklerde. Normal parafly a mı başvurmak gerekir? Anlamadım valla.
Bende ki şans ta bu kadar olur ya. Tekrar stok gelir bu sefer kart bilgileri yok hala beklemede görünüyor kart başvurusu. Bir heves ettik kursağımızda kaldı yeminle. Başka bankadan başvursaydım şimdiye tanımlamışlardı. Halkbank yavaş bu işlerde.
Yok arkadaş ya şimdide fiyata artmış. Yahu ne...