Burdaki, yazılanlara çok fazla takılma herkes almak istediği fiyatı yazmış. Ama reelde çok paraya sıkışan dışında kimse vermiyor 8k ya 3060 ti yi. OI da denk gelitsen. Ben zotac 3060ti kullanmışl ve çok memnun kalmıştım. Çok güzel karttır.İntele girme derim. tabii ki bütçen olursa 6800xt çok...
Oyunda hile trainer vs gibi şeyler açıksada yapıyor bazen. Birde bayadır başıma gelmemişti ama olurmu bilemedim. Şimdi yama olmadan oyunun açıldığını varsayıyorum. Oyuna girip ayarlardan sıfırlıyoruz birde nvidiayla ilgili bir şey vardı sanırım onu kapatıyorduk. Oyunu normal bir şekilde ilk save...
Ben 2. kez 3 yıllık plan aldım emnunum az önce bir test yaptım belçika seçerek 500 mbit üzerinde hız verdi. Deneme olarak indirip oradan 3 yıllık alabiliyorsunuz sanırım o zaman sitedeki fiyatlar tl olarak görünüyor ve aylık çok cüzi bir rakama geliyor ben 3 yıllık 100 tl gibi bir rakama...
Şu an 55k düşüyormu 50k ya?
Bir de vatanda var aynısımı bu? 55700 TL burda da
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a16-2-nesil-ryzen-7-260-rtx5050-8gb-16gb-512gb-16inc-w11-157015.html
Ekran kartları genelde çift bioslu. Eğer çift bios var ise ekran kartı üzerinde bir anahtar olur bazıları 2 kademe bazıları 3. Buna göre değiştirip dene. Zira sorun ekran kartında gibi. Bir deklavyeden caps veya numlock tuşlarına bastığında yanıp sönüyor mu? Bunu neden sordum sorun kabloda ise...
Bir arkadaşımda var Sürmesi zevkli olabilir dönüp bakılıyor fakat o gördüğün ralli arabasını bekleme. Aralarında dağlar kadar fark var. Ustasını bulamazsın zor. Bulsanda faiş fiyatlara işçilik ve parça bedelleri var. Uğraşacak başka birşeyin yoksa ve zamanın bol ise al başına belayı derim.