Tiscard isimli üyenin son içerikleri

1. Tiscard

15 Yıl Önce Bugün:3 Temmuz Kumpası(Unutma Unutturma!)

Dedi en çok gol atan oyuncusu ülkeye giremeyen H*kan Ş*kür olan takımın taraftarı
  2. Tiscard

15 Yıl Önce Bugün:3 Temmuz Kumpası(Unutma Unutturma!)

Değerli forumdaşlar sevgiler saygılar.Bugün 3 Temmuz 2011 Kumpasının yıldönümü.Öncelikle bilmeyenler için aşağıya olayı bırakıyorum daha sonra düşüncelerimi aktaracağım. 3 Temmuz süreci, 2011 yılında dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin "şike ve teşvik primi" iddialarıyla...
  3. Tiscard

Popeyes "Hayırlı Olsun" Dedi ama 1 Haftadır Aramadı (Normal mi?)

Allah çarpsın tam "realhas seni Popeyes'a alsalar o Popeyes'ı boykot ederim" yazacaktım baktım joker
  4. Tiscard

Ayt 2026 2 Soru İptali

O organizma benim ve zeki zannediyorum
  5. Tiscard

Ayt 2026 2 Soru İptali

Haberi burdan aldım sınavdan sonra dedim lan nasıl C meğer ki A olmus
  6. Tiscard

Yardım Xiaomi Pad 5 Güncellemede Bootloop Sorunu

Herkese selam,cihazım Xiaomi Pad 5, MIUI 13.0.4ve Android 11.Bu akşam güncelleme yapıyordum ancak birden fazla sorunum var şöyle sıralayabilirim: 1-)Cihazım Android 11 olmasına rağmen 13.1.4.0 Android 12 versiyonu indiriyor çözüm bulamadım. 2-)İndirip reboot system yaptığımda normal...
  7. Tiscard

Dünya Kupası'na Kötü Başladık !

Pivot santrafor geniş kadroya bile almadi ki büyük akıl Montella hocamız(!)
  8. Tiscard

Unuttum eklemeyi şunu da ekleyeyim, işin trajikomik yanı ise maç sonu açıklamaları.Alta bırakıyorum okursunuz daha sonra yorumumu yapayım: "Maç taktiksel olarak beklentimiz dışında geçmedi. Geride yerleşerek beklediklerini biliyorduk. Kontratakları da kullandılar. İki gol yedik, çok üzgünüz"...
  9. Tiscard

YKS öğrencisiyim. Normalde sabah kalkıp genel denemeye gitmem lazımdı dershanede(evet sınav 7 de) ancak ben sırf milli maç için gitmedim.Pek tabii ders de çalışmadım.Ancak tahminimce ben 1 günde milli takım için bu kadar şey yaparak montellanın son 1 haftada yaptıklarından çok çok daha fazla şey...
  10. Tiscard

Meksika 2 Güney Afrika 0 Maçta Toplam 3 Kırmızı Kart Çıktı

Bende öyle sanıyordum ta ki şunu görene kadar: 1781253949 Ek olarak şu brian gutierrez adlı çocukta iş var yazın kenara
  11. Tiscard

forumda sevdiğniz ama ban yiyen kişi

Hoca o tercihlerden değiştirilebiliyor ban ile alakası yok.d
  12. Tiscard

forumda sevdiğniz ama ban yiyen kişi

Joker dede ban yemedi ki 1780767488 Konu şuna dönmüş(İlber hocamızı anıyoruz kalbimizdesin hocam)
  13. Tiscard

Psg Üstüste 2. Kez Şampiyon 😁🥳

Maçtan önce arkadaşım ai'a ucl şampiyonları sordu ve böyle cevap verdi 1780228733 Ha bir de bundan sonra ARTETA HOCAMA HARAMBALL DİYEN DE FUTBOL İZLEMESİN baksanıza nasıl da şevkle baskı yapın ileri çıkın diyor(!)
  14. Tiscard

Öneri OEM Paket Nasıl ve Öneri

Bütçe 60k arkadaşım alacak başka önerilere açık https://www.incehesap.com/orion-nexus-oem-paket-fiyati-81080/
  15. Tiscard

Araç Alınmayacak İller Listesi

Diyarbakır fena değil ya 1780049251 Bir de ben şeyi anlamadım zaten araç alınacak yerler kurumsal zincir değil mi(otokoç fln) her yerde aynı
Geri