Titan1328 isimli üyenin son içerikleri

1. T

bu oyunu apk indirmekten başka şansım yok sizce bu site güvenilir mi

https://turbobit.net/6tbkhihvtwqz.html anno 1800 indirmek için apk yollara başvurdum oyun xbox game pass te de olmayınca malesef bu yola girdim. çünkü oyun cidden pahalı. bu sitteden indiriyorum...
  2. T

the sandbox oyun motorunun olayı ne

the sandbox oyun motorunun reklamarı görüyorum kirpto ile de ilgili bilgisi olan aydınlata bilir mi. orada oyun yapmak mantıklıı mı
  3. T

pc deki bu vidaların adı nedir

perçine çok benziyor ama ben halletim vidaları açamadım kasanın arkasında bir yer vardı boşluk ordan yeni fanların kablolarını çıkardım hobi olarak 3 5 elektirik bilgisi biliyorum elimdede ışıkları küçük motorları çalıştrmak için kablo vardı ona bağladım. yani oldu pcden bağımsız çalıştırıyorum...
  4. T

1718910691 hdr çektim wp düşürdü
  5. T

güç kaynağı kısmı kablolar falan da gizlensin diye
  6. T

ya hiç vida yoksa? bu ksımlar nasıl açılır hocam biliyormusun
  7. T

hocam elimdekiler bu vala şekli full bu biraz geç yazdım hocam kusura bakma
  8. T

fan kablolarını takmak için açmam gerekiyor bu vidaların adı nedir
  9. T

rgb ışıkları çalışmıyor

kasanın rgb si çalışmıyor ama fanlar çalışıyor pc de öyle başka b,r sorun yok neden sizce marka bu GamePower Crimson 550W+80 Brozn Dahili PSU'lu 4x120mm ARGB Fan Gaming ATX Kasa
  10. T

Sizce hangi kredi kartını almalıyım?

Artık 18 yaşındayım, kullana bileceğim bir kart istiyorum. Taksit imkanı sunan faizi az. Kur çevirmede az komisyon alan bir kart markası önerirmisin?
  11. T

ağız dolusu sövmek istiyorum

Hocam neden illa apple başka bilmediğim bişey mi var diye merak ettim, 35 bine rtx 4060 lı leptobda. Var
  12. T

2 Aynı Sistem Özellikleri Olan Sistemde Farklı Fps Değerleri?

10 Pro 11 pro ya göre çok daha iyi, 11 4gb Ram kullanıyor, 10 taş çatlasın 2gb
  13. T

Çözüldü✓ Beyler yeni bir pc aldım ama bir sorun var.

Ekran kartını takmadan çalıştır. Sorun hala varsa 2 ramden birini çıkar 1 tane kalsın bunları dene 2 rami de, hala çalışmazsa anakarta sorun vardır eski anakartın taka biliyorsan tak ekran kartını. Hepsi ddr5 olduğuna eminmisin?
  14. T

Rx 590 8gb ekran kartı FSR3.0 Destekliyorr mu

Rx 590 8gb ekran kartı FSR3.0 destekliyorr mu? Bu ekran kartını alıcam modlardan destekliyor mu merak ediyorum
  15. T

Bu sisteme 650watt yeter mi?

Sen ne önerirsin?
Geri