tito61 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Yeni aldığım ARC B580 Ekran Kartı monitöre görüntü vermiyor.

Usb belleği mi görmüyor yoksa bios güncelleme ekranında dosyayı mı göremiyorsun
  2. T

Yardım Yeni aldığım ARC B580 Ekran Kartı monitöre görüntü vermiyor.

Aynı sorun bende de mevcut hala çözebilmiş değilim donanımlar ayrı ama sorun aynı :) Peki bios güncellemesi yaptın mı anakarta
  3. T

MSI H610M-E sistemde RTX 3060 ile goruntu gelmiyor

Güncelll
  4. T

HDMI kablosu zaten ekran kartına takılı vaziyette 1739042629 farklı pc de görüntü aldım karttan h81 anakartta çalışıyor 10 senelik anakart sonuçta ekran kartı arızalı durumda olsa h81 sistemde de görüntü vermez
  5. T

evet gtx960 model ekran kartı takılı sisteme şuan bir problem yok yeni aldığım rtx3060 bu sistemde görüntü vermiyor h81 anakartta denediğimde ise görüntü alabiliyorum
  6. T

Hayır tabiiki ekran kartına takılı ben bios güncellemesi yaptığımı belirtmişim zaten kabloyu nereye takacağım konusunda bilgi sahibiyim teşekkürler yine de :)
  7. T

Denemediğim şey kalmadı monitör aç kapa psu değiştim falan çok saçma bir durum
  8. T

MSI H610M-E anakartımda RTX 3060 ekran kartında görüntü alamıyorum. Anakart üzerinde VGA ışığı yanıyor ve ekran kartını farklı sistemde test ettim ve görüntü aldım. Yapılan işlemler: Farklı PSU ile denedim BIOS güncelledim BIOS pilini çıkarıp taktım Hdmi ve displayport kablosu denedim
Geri