Tjistplt isimli üyenin son içerikleri

1. T

❌İndirim Bitti! 31000 TL Djı Lito X1 Fly More Combo (Djı Rc 2)

Dostlar drone hobisine merak saldım sizi alınır mı uçurmak çok zor mu yasaklar cezalar falan çok bir albenisi yoksa eğer vaz geçeceğim 😊
  2. T

🔥İndirim Amazon Oyuncu Koltukları 1.000₺ İndirim Kuponu

Size hayırlı olsun hocam bana hitap etmedi ergonomisi uymadı bana kütük gibi geldi ayrıca dikim yerleri vida yerleri alt kaplaması zımba yerleri falan hiç hoşuma gitmedi kurdum oturdum hemen söküp paketledim iade edeceğim. Bence demir döküm ayağı ve orta kumaşı iyi onun dışında derisi falan...
  3. T

Geldi mi kurdun mu hocam varmı kargoda koltukta bir sıkıntı
  4. T

❌İndirim Bitti! Inno3d Geforce RTX 5080 X3 Oc 16gb 64.999tl

Dün vatandaydım bu kartı araştırıyordum fakat baktım Sff imiş üzerinde yazıyordu
  5. T

Ceramical Masa Alınır mı ?

Haber ederseniz mutlu olurum :)
  6. T

Göremedim hocam rica etsem öneride bulunabilir misiniz bu tarz masalardan 1783849817 Öneriniz ne olur hiç bilgim yok bu tarz masalardan yönlendirebilir misiniz
  7. T

Bende bu masaya yükseldim tavsiye eder misiniz Çok mu pahalı bu tip masalar sizce https://www.hawkchair.com/hawk-gaming-ion-s-cift-motorlu-yukseklik-ayarli-rgb-140x70-siyah-renk-calisma-ve-oyuncu-masasi?srsltid=AfmBOorHreosTb8d8sXVG8gbkPvSBEoj73y4spkLIHrlLCUSwa4EBhbQ
  8. T

Hawk PC Masası ? ( Tavsiye Lütfen)

Teşekkür ediyorum. Fakat attığım linkteki gibi daha fonksiyonel bir masa istiyorum hocam
  9. T

Hawk PC Masası ? ( Tavsiye Lütfen)

Arkadaşlar merhaba sağlam bir pc masasına ihtiyacım var ölçüler en fazla 140-60-70cm olmalı ki yerime uysun Bugun vatana gittim şua masayı gördüm çok iyi duruyordu orada 22 bin tl fiyatı kendi sitesinde 19 bin Sizce değer mi bu paraya Veya daha makul önerebileceğiniz masa olursa paylaşabilir...
  10. T

❌İndirim Bitti! 🔥 Colorful Battle Ax Geforce RTX 5070ti Nb Ex - 48.999 TL 🔥

6 taksit en az olaydı peşin fiyatına alabilirdim 🙏 65 bin tl civarına 5080 bazen oluyor ama aradaki fark da ciddi ramaksal
  11. T

tahmini bende pazartesi diyor haberleşiriz hocam hayırlı olsun sizede 😊
  12. T

🙏 inşallah titandan iyiyse o zaman değer bencede aradaki fark bişe değil
  13. T

Teşekkür ederim hocam vallahi ben de aldım altı taksit iş bankasına da 500 TL puan geldi. Daha önce duymadigim bir marka ama iyi yorumlar vardı en azından
  14. T

Araştırıp mı aldınız hiç duymadım bu markayı iyi midir
Geri