Merhaba eskiden lol de karakterlerin puanları vardı işte 1m shaco 2 m garen gibi şimdiyse seviye gelmiş seviyenin eski puan sisteminde bir karşılığı varmı
https://www.gaming.gen.tr/urun/403706/galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-16-gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-47uzm6md9bup-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.48
Sizce nasıl ayrıca bu ex modeli birde sg modeli gördüm farkı varmıdır ve yanına amd işlemci önerebilir...
Bu kablolar nereye girecek kasa fanlarım dönmüyordu ve ışıkta gelmiyordu fanlarım ve kasa gamepower normalde kasa fanları kasanın arka tarafında gamepower markalı bir şeye bağlı bende çalışmıyor diye anakarta takmak istedim bunlarda fan kablolarının birleştiğü yerden çıkıyor ve biraz araştırdım...
Merhaba Pet smilator 99 da exclusive petler en güçlü petimizden %95 dahamı güçlü yoksa en güçlü petimizin %95 i gücündemi ? eğer öyleyse exclusivelerimi satıp huge alıcam yada böyle olmasa bile exclusiveleri satıp huge almak mantıklımı ?
Merhabalar epic gamesteki büyük indirimden yararlanmak için bir sepet yaptım sizce alınır mı? veya şunu çıkar / bunu ekle gibi önerilerde bulunabilirsiniz sepeti aldıktan sonra gelen cashback ile neredeyse bedavaya star wars paketini alıcam düşünceleriniz nelerdir ?