Tleax isimli üyenin son içerikleri

1. Tleax

Lol Karakter Ustalığı Hesaplama

Merhaba eskiden lol de karakterlerin puanları vardı işte 1m shaco 2 m garen gibi şimdiyse seviye gelmiş seviyenin eski puan sisteminde bir karşılığı varmı
  2. Tleax

Galax 4070 ti super alınır mı? ?

monitör zaten bende 1 yıldır 1715545020 1920 x 1080
  3. Tleax

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274
  4. Tleax

https://www.gaming.gen.tr/urun/403706/galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-16-gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-47uzm6md9bup-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.48 Sizce nasıl ayrıca bu ex modeli birde sg modeli gördüm farkı varmıdır ve yanına amd işlemci önerebilir...
  5. Tleax

Bu kablolar nereye Takılacak ?

kasa fanlarını anakarta bağlayamazmıyım yani
  6. Tleax

Bu kablolar nereye Takılacak ?

Bu kablolar nereye girecek kasa fanlarım dönmüyordu ve ışıkta gelmiyordu fanlarım ve kasa gamepower normalde kasa fanları kasanın arka tarafında gamepower markalı bir şeye bağlı bende çalışmıyor diye anakarta takmak istedim bunlarda fan kablolarının birleştiğü yerden çıkıyor ve biraz araştırdım...
  7. Tleax

Yeni Topladığım Bilgisayar Herkese Nasip Olur İnşallah Bileşenler Nasıl?

Bence 4090 gereksiz olurdu ztn 4080 gayet yeterli olacaktır ve yanındada güzel parçalar kullanılmış
  8. Tleax

Pet smilator 99 Exclusive petler

fark ettim
  9. Tleax

İnceleme Hogwarts Legacy Alınır Mı?

Bence mekanik ve oynanılş açısından çok iyi olmasada atmosferi gayet iyi harry potter hayranları için çok güzel bir oyun
  10. Tleax

Pet smilator 99 Exclusive petler

Merhaba Pet smilator 99 da exclusive petler en güçlü petimizden %95 dahamı güçlü yoksa en güçlü petimizin %95 i gücündemi ? eğer öyleyse exclusivelerimi satıp huge alıcam yada böyle olmasa bile exclusiveleri satıp huge almak mantıklımı ?
  11. Tleax

Sizce bu sepet alınır mı? ?

Bf 5 de oynanıyomu
  12. Tleax

Çözüldü✓ 2 Moni̇tör Arasinda Kaldim Hangi̇ni̇ Almaliyim?

Kalite Olarak AOC tercih ederdim ama GIGABYTE ın kaliteside kötü değil ve 180 hz olması güzel bir +
  13. Tleax

Ea play varken indirmiştim maç bulmuyor şu an oynayan yok diye biliyorum
  14. Tleax

Merhabalar epic gamesteki büyük indirimden yararlanmak için bir sepet yaptım sizce alınır mı? veya şunu çıkar / bunu ekle gibi önerilerde bulunabilirsiniz sepeti aldıktan sonra gelen cashback ile neredeyse bedavaya star wars paketini alıcam düşünceleriniz nelerdir ?
Geri