Bugün taahhüt yeniledik. 100'den 500'e geçtik. Bunu sevincini yaşayıp keyifli bi şekilde WARP açıp discorddan arkadaşlarımla konuşamaya başladım. Sonra canım sıkıldı kapattım ve yaklaşık 3 saat olmuştu. Az önce tekrar açmayı denedim ve 'Cihaz kimliğiniz doğrulanamadı.' hatası geldi. Sil yükle...
Bugün taahhüt yeniledik. 100'den 500'e geçtik. Bunu sevincini yaşayıp keyifli bi şekilde WARP açıp discorddan arkadaşlarımla konuşamaya başladım. Sonra canım sıkıldı kapattım ve yaklaşık 3 saat olmuştu. Az önce tekrar açmayı denedim ve 'Cihaz kimliğiniz doğrulanamadı.' hatası geldi. Sil yükle...
Bu akşam win10 yüklemek istedim. ISO'yu kurdum herşeyi ayarladım.Tam sevinirken wifi yerine attı. Burdada internesiz kurulum tuşu yok. Burayı nasıl geçicem?
Merhaba. Bir heves ettim ve gerçekten kursağımda kaldı. Windows 11'den sıkıldığım için Windows 10'a geçmek istedim. ISO ile kurdum bağlantı kısmında da internet bağlantım yok seçeneğini seçtim. Şimdi Windows açıldı ancak hem wifi driver'ı kurulı değil hemde ethermet kısmını seçemiyorum çünkü...
Hocamın dediği gibi monster anakartlarını kötü bir firmaya yaptırıyor. O yüzden bürçene göre Asus HP Msi gibi laptop markalarını almanı tavsiye ederim. Hem soğutma performansları iyi hemde genel anlamda donanımsal sorun yaşama ihtimalin daha düşük. Bütçen 20-30k arasıyla Asus, 30-50k arası Hp...
Merhaba. Birkaç gün önce cs2 oynarken oyun donmuştu. Görev yöneticisinden kapatamadım. Kapatamayıncada power tuşundan kapatayım dedim hem ekranı hem oyunu. Ancak tekrar bastığımda power tuşu yanıp sönüyor ve ekran gelmiyordu. Çözümlerine bakarken aklıma laptopu açıp problemi tespit etmek geldi...