Pwm modunu bios dan ayarlarsam sıcaklığa göre çalıştığında tüm fanlar için mi geçerli olacak mesela. Ben ön üç fan ile arka ve üst egzoz fanları ayrı çalışsın demek istiyorum onu nasıl yapabilirim?
https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/fan-kontrolcu/akasa-flexa-fp10h-5-fan-pwm-cogaltici-hub-ak-cbfa09-50bk.html
Xpg defender pro orjinal fanların çıkışı 3 pin fanlara enerji veremediğim için bu ürünü aldım. Sorum şu bu ürün 4 pin benim fan çıkışı 3 pin fanların çalıştırabilir miyim
ASUS B350M-A anakartta Ryzen 5 1500 işlemciyi Ryzen 3 3200G ile değiştirdik. İşlemleri yapmadan önce BIOS sürümü güncelledik ve işlemciyi değiştirdik. Aynı anda GTX 1650 ekran kartı ve Corsair CV550 PSU da bağlantısı yaptık. Fakat açılışta siyah ekran geliyor. BIOS güncel olmasına rağmen neden...
Corsair demi. 😂😂
1687529259
İlk bende onu düşündün ama bir kablo toplama kanalı bile yapmamışlar. Malzeme kalitesi düşük olduğu söyleniyor bilginiz var mı? Cooler Master dikkat çeken yanı 4 fanla gelmesi.
1687529346
İlk yola onunla çıktım seçenekler çoğaldı. 😂
Geçen aldığım fanın içinden çıktı ID-Cooling Frost X25 10 W/m.k değeri var 311 TL ama bütçe yetmez ise milli macunumuz Arctic MX-4 her yerde iş görür. 😃