Hocam cevabınız için teşekkürler aklımda bir modeldi birde a5 ultra arasında kaldım ama onunda siyahı yok bilemiyorum. İkisi arasından hangisi daha mantıklı?
Merhaba max 2.5k bütçem var kablosuz mouse bakıyorum fps fazla oynamam arada bir arkadaşlarla oynuyorum genelde moba ve offline oynarım. Profesyonel bir beklentim yok. Sağlam elde iyi dursun yeterli.Palm grip tutuyorum. Elimin ölçüsü 18cm şimdiden teşekkürler.
Lenovo laptopuma Bluetooth kulaklığımı önceden sorunsuzca bağlayıp kullanabiliyordum son zamanlarda denediğimde ses kisminda sürekli gelip gidiyor çıkış cihazların kulaklık gözükmüyor yani saniyelik sürekli kopukluk oluyor bir kere ekran kartı driverini sildim yeniden başlattım sorunsuzca...
Merhaba 2012 model emektar doblomuz var. Ailece artık değiştirme kararı aldık. 4 kişilik bir aileyiz çocuklar küçük değil konforlu rahat olabilecek yüksek SUV tarzı arac bakıyoruz.2019 otomatik 1.5 Peugeot 2008 baktım ama nasıldır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim önerilere açığım.
Laptop arayışındayım ve RTX 4070 ekran kartlı modellerden bakıyordum lakin watt sınırlandırma ve performans açığı için acaba 4080 mi alsam düşüncesine girdim. Bütçeme en uygun MSI Vector GP68 HX 13V bu model var sizce alınır mı? Aklımdaki soru işareti bu bilgisayar mi ekrani daha kaliteli 14...