Merhabalar. Ben bedelli askerlik yapmak istiyorum ama yoklama başvurusu yaptığım zaman erteletme iptal sebebinde "hem okuyup hem askere gitmek istiyorum" seçeneği var. "Bedelli askerlik yapmak istiyorum" seçeneği yok. Siz nasıl çözdünüz bu sorunu, teşekkürler.
Merhabalar. Ben de bedelli askerlik yapmak istiyorum ama erteletme iptal sebebinde "hem okuyup hem askere gitmek istiyorum" seçeneği var. "Bedelli askerlik yapmak istiyorum" seçeneği yok. Siz nasıl çözdünüz bu sorunu, teşekkürler.
Bir şey bilmiyorum o yüzden herkesin önerisini dikkate almaya çalışıyorum. Kafam karışık nasıl karar vereceğim bilemiyorum valla, herkes farklı şeyler öneriyor.
Kimseye ulaşmadan kendimin kolaylıkla alacağı parçalar olursa daha iyi olur hocam. Eğer full asus veya full msi uyumlu parça sistem öneriniz varsa siz de atın bi bakayım ona da.
Tamamdır hocam ben arkadaşın attığı parçalara bakayım bir o zaman. Başka önerilere de açığım, teşekkür ederim
1688577673
Peki ram için 2×16 yeterli mi 2×32 daha iyi olmaz mı?
Cevap yazamadım bi yeni katıldık foruma pek hakim değilim, kendim araştırarak da toplayabilirim. Bildiğiniz hazır sistem varsa onu da önerebilirsiniz.
İ9 olsun mümkünse inat ettiğimden değil yanlış anlamayın