Valla ben olsam o parayi vermem 27kya var akakcede 64 gb saka gibi.64 gba genshin impact kurup instagrama chromedan gireriz artik :d
1702225987
Ulkede yorum yapma ozgurlugu var ben kendi tecrubelerimi paylasmak istedim.Sende paylasta oyle tartisalim.Ben millet kaziklanmasin diye...
Valla androidden kastin kulllandigin telefonlar amiral sinifinda degilse tabi sikayetci olursun.Ben zamaninda note 3 kullanmistim mukkemmel telefondu o zamanin iphonundan kat be kat daha iyiydi.Sonra iphone 8 aldim.Iosun guzelligine lafim yok ama ciddi anlamda cok kisitliyorlar seni.Apk(iosda...
Bende hem ps5 hemde 7700xt li sistem var.Cocuklugumdan beri ps3 den beri oyunlarimi konsoldan oynarim.Verdigi zevk ayri benim icin grafik kalitesine fazla takilirim.4k da bir kez oyun oyna.Daha 1080 pye bakasim gelmiyor.4k 30 takilma olmadan cok zevkli pcdede ayni sekil hep 4k acmaya calisiyorum...
Keyborardina bayildim ekipmanlarini soylermisin.Duvara ise tablo yerine:
Neon duvar icerigi:https://www.hepsiburada.com/game-on-neon-led-duvar-yazisi-dekoratif-duvar-aydinlatmasi-gece-lambasi-pm-HBC00000S2AKY
bu daha ucuz neon...
Ya beyler sizin su amd driver probleminizi anlamiyorum.7700 xt var bende bir kere bile suruculerle ilgili problem yasamadim.Cok guzel calisiyor.Nasil sizde driver sorunu var anlamiyorum.Benimde az daha param ciksin 7700 xt yi satip 7900 gre bulucam indirimden mumkunse onada bakin derim alicak...
Merhaba arkadaslar.Simdiden kusura bakmayin konu olarak dogrumu sectim.Emin degilim.Steamde 30.56 dolarim var nakit ihtiyacim oldugundan istediginiz oyunu bana soyleyin size alayim.100 tl daha az olarak bana atin.Atiyorum 900 tlik oyun alicaksiniz.Bana 800 atin size oyunu alayim.