tmww isimli üyenin son içerikleri

1. tmww

taksitli iphone alma

Valla ben olsam o parayi vermem 27kya var akakcede 64 gb saka gibi.64 gba genshin impact kurup instagrama chromedan gireriz artik :d 1702225987 Ulkede yorum yapma ozgurlugu var ben kendi tecrubelerimi paylasmak istedim.Sende paylasta oyle tartisalim.Ben millet kaziklanmasin diye...
  2. tmww

taksitli iphone alma

Valla androidden kastin kulllandigin telefonlar amiral sinifinda degilse tabi sikayetci olursun.Ben zamaninda note 3 kullanmistim mukkemmel telefondu o zamanin iphonundan kat be kat daha iyiydi.Sonra iphone 8 aldim.Iosun guzelligine lafim yok ama ciddi anlamda cok kisitliyorlar seni.Apk(iosda...
  3. tmww

taksitli iphone alma

Neden iphone?
  4. tmww

Ekran kartı önerisi.

7900 gre al ekran karti olarak ama digerlerinin dedigi gibi am5 sisteme gecmen buyuk yarar saglar.
  5. tmww

mayıs haziran gibi ps5 alınır mı ?

Bende hem ps5 hemde 7700xt li sistem var.Cocuklugumdan beri ps3 den beri oyunlarimi konsoldan oynarim.Verdigi zevk ayri benim icin grafik kalitesine fazla takilirim.4k da bir kez oyun oyna.Daha 1080 pye bakasim gelmiyor.4k 30 takilma olmadan cok zevkli pcdede ayni sekil hep 4k acmaya calisiyorum...
  6. tmww

Sizce yaptığım video nasıl?

Muzik timelineini pej begenemedim, birde video senin oldugu belli olsun die o text cok rahatsiz edici.Ama gayet iyi
  7. tmww

BOŞ ALAN DEĞERLENDİRME ÖNERİ

Keyborardina bayildim ekipmanlarini soylermisin.Duvara ise tablo yerine: Neon duvar icerigi:https://www.hepsiburada.com/game-on-neon-led-duvar-yazisi-dekoratif-duvar-aydinlatmasi-gece-lambasi-pm-HBC00000S2AKY bu daha ucuz neon...
  8. tmww

Çözüldü✓ Unity Download failed: Validation Failed hatası

Simdi yazilimci olucaksan 1. hatan bir probleminmi var.Kodlami alakali kod paylasim sitesinden paylasip link atman diger insanlarin okumasini kolaylastirir.Problem hizli cozulur.Eger runda sikinti varsa hatayi bizimle paylasirken hatayi kopyalayip atman lazim teker teker gorsele bakip yazmak zor...
  9. tmww

Anormal FPS sorunu yaşıyorum

Kesinlikle ramle alakali hocam bende 16 gb ddr5 ram var.4k da oyun oynarken droplar yiyebiliyorum.Ama oda benim hatam yazilimla ugrastigimdan arkada bazi islemlerim hep acik durumda chrome tableri vesaire.Su donemde bana kalirsa minimum 32 ye gecilmesi kanaatindeyim.
  10. tmww

40k civarı bütçeye 4070ti vs 7800xt

Ya beyler sizin su amd driver probleminizi anlamiyorum.7700 xt var bende bir kere bile suruculerle ilgili problem yasamadim.Cok guzel calisiyor.Nasil sizde driver sorunu var anlamiyorum.Benimde az daha param ciksin 7700 xt yi satip 7900 gre bulucam indirimden mumkunse onada bakin derim alicak...
  11. tmww

Steam'de olan bakiyemi size oyun alarak nakite cervirmek istiyorum.

Merhaba arkadaslar.Simdiden kusura bakmayin konu olarak dogrumu sectim.Emin degilim.Steamde 30.56 dolarim var nakit ihtiyacim oldugundan istediginiz oyunu bana soyleyin size alayim.100 tl daha az olarak bana atin.Atiyorum 900 tlik oyun alicaksiniz.Bana 800 atin size oyunu alayim.
  12. tmww

Epic Games gizemli oyun tahminleriniz neler?

Tek bir dilegim var rdr2 gelsin yeter
Geri