Merhabalar, başlıktada belirttiğim gibi aldığım ürün bu : https://www.hepsiburada.com/wd-320gb-7x24-7200rpm-3-0gb-s-3-5-8mb-sata2-wd3200avvs-p-HBV00000JGBDF
3-4 farklı video izleyerek çıkar tak yaptım fakat, her seferinde 574MB olarak gözüküyor bilgisayarda, ''Genişletme'' kısmına basılmıyor...
Merhabalar, yeni açtığım ve onayladığım hesabıma papara ile para yükleyemiyorum biraz araştırdım son günlerde herkes bu hatayı alıyormuş. Eğer çözümü varsa ve ya aynı hatayı alan varsa cevaplayabilir.
Kesinlikle temizlenmeli benim laptopum 3 yıl hiç temizlenmedi (Dışını tabi ki temizliyordum) Bilgisayarcıya götürdük 40-50TL karşılığında temizledi ve baya artış oldu bilgisayarda, açılış süresi 1 dakika civarıyken 35-45 saniyede falan açılıyordu yani
Arkadaşlar bu konuya aslında hiç olumlu yanaşmadım fakat, sahibinden olsun letgo olsun o tarz 2. el satış yapılan yerlerde gördüğüm ekran kartı fiyatları beni şoka uğrattı gerçekten. Yani eğer satıcı kişiler dolandırıcı değil ise bu işten çok kolay para kazanabileceğimi düşündüm ve yapan illa...
https://urun.n11.com/joystick-ve-gamepad/snopy-rampage-sg-r601-ps3pc-mavi-usb-18m-joypad-P459517418?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.73.6 Çok hoş hassasiyet olarak da çok iyi ben rocket league oyuncusuyum benim için bile güzel ise bence sen her oyunda beğenirsin :)
Bi ara oyundayken işlemci ve ekran kartının sıcaklığını iyi kontrol et, mavi ekran aldığında 2 sinden birisi yüksek derecelerde ise büyük ihtimalle ondandır, ama benim tahminim işlemciye fazla yüklenen bir oyun oynuyor olabilirsin :)
Cihaz 3 aylık ise garantisi vardır. Bence hiç sorunu aramayı deneme direkt Lenovo'ya bildir ve geri gönder eğer sorunu halledemez ve ya bulamaz iseler tertemiz 0'ını alırsın :) Ha ama diyorsan yok ben kendim halletmek istiyorum öyle uğraşamam, mavi ekran hatasını tam olarak ne yaparken aldığını...
Bu konu başlığını gördüm fakat hiç bir cevap gelmemiş o yüzden tekrar açmak istedim. Şimdi arkadaşlar ses kesinlikle bir oyun yüzünden ve ya bir işlem yüzünden kısılmıyor. Discord'da arkadaşlarımla konuşurken bile bir anda kısılabiliyor. (Ses 100 de 100 ise 50 ye çekiliyor gibi düşünün ama hala...