Boş konuşan sensin. Fotoda attığım instantpodu 3.8k ya aldım bak bakalım kaç lt. Neyse ilerleyen zamanlarda okuduğunu anlayabilecek düzeye eriştiğinde belki seninle tartışabilirim. Konuya en ufak katkın yok olanlara da salça olma. BB
Herife bak cosori ceosu gibi marka savunuyor kafayı yersin
Ben incelemelerini izledim yorumlarını okudum. Aralarında çok fiyat farkı yoksa tabi platiniumu alabilirsin ama 5.5k-6k aralığında bence harika bir psu. Yeni ekledikleri çözümler de bence oldukça mantıklı. Gold ve 850w 5090 kartın olmadıgı sürece rahatlıkla idare eder. Ben 4080 super ile 750w...
İndirimi takip et o zaman. Burada bir ürün paylaşılmış kullanan biri olarak alacaklara uyarılarda bulunuyorum, ensenden tutup almanı engellemiyorum. Git al engel mi oluyorum sana. Benim için önemli bir kriter bu ben alırken biri bu uyarıyı geçseydi almazdım. Teflon malzeme oldukça sağlıksız...
Bu ürünün içindeki çelik değil bunu bilerek alın. İçindeki teflonumsu bir kaplama olan bir kap var. Ben iade etmiştim. Onun yerine instant pod markasını öneririm.
Valla hocam sirke, fırca fln çok mumkun gelmıyor ama denerim tekrar. philipsin bu mdelinde kesinlikle mühendislik hatası var. Çoğu kişi dile getirmiş. Peki bu cosori'de de benzer bir yapı mı var ? Yoksa üst kapalı mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.
Edit : bunda da aynı resistans yapısı...
Bunlar tam çöp hocam ya. ben aldım çok yukarı ızgaraya yaklaştırdıgı için yanıyor. Ek olarak ekmek vb şeyleri koyarsanız da aşağıdan gelen hava yukardakı ızgaraya yapıştırıyor :D benım ekmek kömür olmustu
1753566624
Bu arada ben çok öncelerden philips almıştım. Akılsız herifler üst ızgaraya bir...
Cehaleti tarif et deseler şu commenti gösteririm. Daha büyük sorun ise yapay zekaya basit bir soru sormayı bile beceremyen vatandaşların olması. Hadi onu geçtim 1995 yılından beri çalışan google'ı bile 2025 yılında kullanayan bir kitle var. Nereden tutsan elinde kalıyor :D
kime ne anlatıyorsun hocam. tineri çekip gelmiş arkadaş. kol saati ile duvar saatini karşılaştırır gibi ofis mouse ile oyun mouselarını karşılaştırmış :D anlamsız boş yorumlarla dolmuş başlık.
Kocaman yazıyor etiyopya diye. Etiyopyanın yerli bir vatandaşını koymuşlar. Neredne saçmaladınız ırkçılık vs diye. Lays üzerinde de ayşe teyze vardı. yanında patates. O da mı ırkçılık :D
çok zeki samsung moderatorlerı sanırım ürün detaylarını girmemiş. filtrede oled olarka görünmüyorlar :D filtre degıl de tek tek bakınca gördüm. teşekkürler