Minimum 50 bin TL ikinci el fiyatı yukarda fiyat yazanların ikinci el bilgisayarlardan haberi yok tabi bu sistem yorulmamissa parçalar hasarsizsa geçerli...
birisi oyun için üretilmiş kim ne derse desin hocam 7800X3D bu. oyunlarda ezer diye belirttim minimum %15 FPS farkı olacaktır.
1764543687
imkanı yok bilgi...
farklar bunlar fiyat arkı çok fazla aradaki evet ama DJI fakire acımıyor :) f/p diye bir şey yok bu ürün için performans istiyorsan para vermek zorundasın.
şimdi şunu diyim birisi 25 birisi 50bin 4k 30 fps çekebiliyor dji 3 dji 4 ise 4k 60 fps çekebiliyor tabii ki 60fps ile 30 fps arasındaki fark hissedilir ama...
dji mini serisinin 2,3 ve 4 ünü kullandım fly more combo modellerini gerçekten çok rahat basit kullanımları var ve rüzgardan kolay kolay etkilenmiyorlar...
kesinlikle al ehliyete falan gerek yok ben önceden aldım ilk defa drone kullanan birisi bile 10 dakikada öğrenir yeterki eli yatkın olsun kafası çalışssın...
Hocam ram bulamıyorum fiyatlar uçmuş anakart model tavsiyeniz var mıdır minimum 2 M2 slotu ve 4 ram slotu olması şart benim için anakartda bu ürünleri...