üstteki dd4 e gülen arkadaşlar olmuş :)
rx 6700xt asus dual gaming oc
32gb ram dd4 ram
650 w gold psu thermaltake
msi b450m pro vdh max
sadece bunlar kaç...
istanbul içi RTX 4050 ASUS TUF A15 ürünü satıyorum diğer modelleriyle kıyaslamayın 2024 ilk çeyreklerinde satışa çıkan yükseltilmiş modeldir kozmetik ve...
ikinci el temiz kullanılmış dd4 sistem var 30 a bırakırım ilgilenirsen asus rx 6700xt, ryzen 5 5500 32gb ram
1766093746
50 k bütçe ile ddr5 sistem toplamak...
Kral bütçem 10-12k ya kadar var ama enayi olmak da istemiyorum ve beyaz olmasını istiyorum aslında 320 hz kouri düşünüyordum beyaz bir türlü bulamadığım...
Merhaba sıfır bilgisayar topladım herşeyiyle 3-4 gün önce normal şekilde valorant oynarken istatistiklerimde düşük ve bilgisayarımda hiçbir yazılım yok...
13 bine incehesap gaming gecesinde aldım 2 hafta önce her hafta 14 en düşüyor hemen hemen ama 9 taksit seçeneği göz ardı edilmesin amazonda sürekli fiyatını...
Geçen aylara göre pahalı diyenler olacaktır ama şuan en düşük fiyat ve en onemlis avantajı ise aşağı kartlara peşin fiyatına 9 taksit mevcut;
World
Bonus...
Koltuk güzel ama pttavm :) ne olacağı belirsiz teslim alırken açıp Kurana kadar güzel bir video alacaksan hiç sıkıntı yok ama ben öyle video çekemem kanıt...