Toffyy isimli üyenin son içerikleri

1. T

Shein indirimli ürünler

Evet örnek bakınız exemshop 😂 resmen dolandiricilik
  2. T

Shein indirimli ürünler

Fena değil
  3. T

Akvaryum kasa önerisi

Nzxt h6 çok iyi kasa olarak kesinlikle pişman olmazsın fiyatı biraz tuzlu ama benim aldığımda 6 kydı şuan bilmiyorum geri kalan bütçe de PSU ya yeter
  4. T

Shein indirimli ürünler

Türkiye'ye varış zamani sanırım sistem söylemiş uçak Türkiye'ye inince kargo şirketleri bizim şu şu kargolarımız var diye barkodluyormus galiba o zamanki tarih esas alınıyormus
  5. T

Shein indirimli ürünler

1 adet LED 3D Dijital Saat Yaratıcı Led Masa/Duvar Saati Gerçek Sıcaklıklı Elektronik Çalar Saat, Ev Dekoru, Oda Dekoru Hediyeleri Doğum Günü Mezuniyet Yatak Odası Dekoru Yurt Dekoru Okul Başlangıcı Okul Dekoru Okul Sürprizi SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın...
  6. T

Shein indirimli ürünler

40 siparisimden 25 tanesi teslim edildi Masa saati aldım LED gayet kaliteli Telefon tutucu aldım 2-3 tıp gayet kaliteli Kulaklık asma aparati aldım kaliteli Ayak ısıtıcı aldım yeterli 60 TL için güzel performans ve yumuşacık Dekoratif küçük bitkiler aldım gayet kaliteli Elbise kıyafet etek aldik...
  7. T

Shein indirimli ürünler

Yaklaşık 30 ürün aldım dün 5 teslimat bugünde 10 teslimat gözüküyor Aras kargoda sipariş tarihlerim 9-15 Ocak arası her gün birdaha da uygulamaya girip durumlarına bakmadım
  8. T

Shein indirimli ürünler

Arkadaşlar çok geç geliyor bazen takmayin
  9. T

Shein indirimli ürünler

Atar mısın link? 1768928181 Bende Alican
  10. T

Shein indirimli ürünler

Atar mısın linkini tekrar alalım bizde geldiyse
  11. T

Shein indirimli ürünler

Valla anlamdım başka kargolarimda vardı