Toffyy isimli üyenin son içerikleri

1. T

Çözüldü✓ Yeni sistem aldım kasanın üstünde kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli

Sanırım aynı veya benzer kasaya sahiptim gayet doğal gözünü yoruyor rahatsiz ediyorsa tavana çok kırmızı ışık vuruyorsa karanliksa içindeki ledi sök
  2. T

20.000tl bütçeye kaçak telefon önerisi lazım

Mı 13 T pro almıştım fazlasıyla memnunum güncel t modellerini oneririm
  3. T

BOYKOT #Yurtdisialisveris

CB yardımcısına kadar açıklama yapıldı bu karar onaylandıktan sonra herkes daha çok tepki verecek geri dönülecek güveniyorum 1769878207 *Yürürlüğe girince
  4. T

Yarar yaramaz tepki göstermedikce ezilmeye devam mı edeceğiz? Twitter üzerinde günlerce savaştık cimere başvurduk şimdide boykot zamanı bu karardan dönülecek 1769878075 Siyasi görüşleri umrumda değil bu olayı Z partili bir kişi kabul ediyorsa kendi öz saygısını da kaybetmiştir
  5. T

Shein indirimli ürünler

https://forum.donanimarsivi.com/konu/boykot-yurtdisialisveris.1203977/ Destek bekliyorum bu konudaki herkesden
  6. T

1-15 Şubat tarihlerinde karar geri çekilene kadar internetten alışveriş yapmıyoruz yurtdışı bireysel alışverişimize göz dikenlere birleşmemiz gerekiyor lütfen almayın aldirtmayin! https://eksisozluk.com/1-15-subat-online-alisveris-boykotu--8068991
  7. T

Wraith W1 elime ulaştı merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

Wraith ve garanti hadi hayırlisi soktum direkt 250 ligii taktım simdi
  8. T

1.30 saattir şarjda mousede hareket yok hala
  9. T

Hizli etmexde maximum hızında etmez mi yinede
  10. T

120 w şarj aletine taktım kaç v hızında şarj oluyor bilmiyorum ama ilerleme goremiyoruz çok saçma hemde hem 25 ışığı yanıyor hem yok ışığı çok tuhaf 1769712763 Kırmızı ışık bendede yaniyor
  11. T

Benim şuan dock ta 25 gösteriyor bide batarya çizgi işareti var mouseyi taktım ama bu ilerkeme yok ve kablolu da kullanamadim sorun ne olabilir 1769712672 Yada çok yavaş mi şarj oluyor şarj olurken kuullanamaz miyiz garip 1769712682 Oyunda şarjım bitti mal gibi kaldim
  12. T

Hocam şarj konusunu naptınız bir problem mi var ben çözemedim zaten kablolu bağlantıda yapamadim
  13. T

Shein indirimli ürünler

45-50 siparişim vardı 5 gün önce verdiğim sipariş bile şaşırtıcı bir şekilde teslim edildi ama 14 ve 20 varışlı uçaktakilerde gelişme yok
  14. T

Shein indirimli ürünler

Evet örnek bakınız exemshop 😂 resmen dolandiricilik
Geri