tohnnybravo isimli üyenin son içerikleri

1. tohnnybravo

Razer Blackwidow v3 switch değişimi

Sağ tarafta olsun ya :D Numpad mi deniliyor tam bilmiyorum :D 1747131690 He tabii birde büyük enter olsun, küçük enter hiç sevmiyorum
  2. tohnnybravo

Fark etmiyor, abartı bir fiyat olmadığı sürece okey, 4-5k yeterli olur mu?
  3. tohnnybravo

Peki hotswap olup önerebileceğiniz bir klavye var mı? Artık bu klavye beni yormaya başladı çünkü :(
  4. tohnnybravo

Merhaba arkadaşlar, iyi formlar. Razer blackwidow v3 klavye mevcut ve yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Aktif olarak kullandığım için artık switchler ölmeye başladı diyebilirim ve switchleri değiştirmek istiyorum. 1- Switchleri değiştirebilir miyim? 2- Bütün switchler oluyor mu? 3- Hangi switch...
  5. tohnnybravo

Yardım Kasa Fanı Önerisi / Sessiz

P12 Max sipariş verdim, teşekkür ederim. P12 Max üzmez inşallah beni :D
  6. tohnnybravo

Peki son bir sorum daha var, p12 mi p12 max mı? Bir farkları var ım?
  7. tohnnybravo

Evet, 14 bu ya, 12 lazım bana onu belirtmeyi unutmuşum konuda :/
  8. tohnnybravo

aeflkjaelkjaef lian li ler çok pahalı aynen awldkjawd
  9. tohnnybravo

Yeni kasa aldım, hayatım boyunca ilk defa duydum kasayı, arkadaşın önerisiyle aldım ama çok fanları uğultu yapıyor ve ayarını yapamıyorum. Vento VG4202FL olarak geçiyormuş modeli, amacım çoğunlukla sessiz olması taraftarında, sistem yorulursa otomatik artsın ne deniyor ona bilmiyorum ama :D
  10. tohnnybravo

f12 - p12 arasında bir fark var mı ya? O kadar yakınlar ki hiçbir şey anladım :D
  11. tohnnybravo

Hayırlı akşamlar, Kasa fanı arıyorum, öneriniz var mı? RGB olmasına gerek yok, sessiz çalışan ve ayarlanabilir olması benim için yeterli olur. https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-be-quiet-pure-wings-3-pwm-high-speed-bl111-beyaz-12-cm-fiyati,714266871.html Bulduklarım bunlar, farklı...
  12. tohnnybravo

Çözüldü✓ Sorunumuzu çözdük

Umarım ki yazdığın şey doğrudur, değilse geçmiş olsun.
  13. tohnnybravo

Bence biraz yaşadığın olaya takıldın, sakince durumu anlatırsan bilgi vereceklerdir dostum. Biraz sakin ol, küçük veya büyük fark etmiyor bir hata varsa düzeltiyorlar. Ek olarakta mağazalar ne kadar büyük olursa olsun haksızlık yapıyorlarsa her türlü ceza veriyorlar.
  14. tohnnybravo

Merhaba, Konuyla ilgili destek talebi oluşturdun mu? Yöneticiler kontrolünü sağlayıp destek sağlayacaklardır merak etme. Yıllardır sitede aktif olarak alışveriş yapıyorum hiçbir zaman eksik destek almadım. Anlamadığın veya göremediğin bir şeyden kaynaklı olmuş olabilir. Karşındakilerde bir...
  15. tohnnybravo

EKRAN KARTI/İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Sağolasın, bakacağım hepsine
Geri