tojifushiguro isimli üyenin son içerikleri

1. tojifushiguro

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sadece ürün paylaşıldığı ve sohbet edip ürün dışında cevap vermenin yasak olduğu bir depo konusu açılabilir mi? İndirimli ürün bulmak ya da görmek kişisel mesajlaşmalardan dolayı zor oluyor.
  2. tojifushiguro

🔥İndirim Sapphire RX9060XT 16GB 🔥17.099₺ (10 Taksit )

Anında bitmedi aslında yani saat 16:00'da başladı ve 18'e kadar stoklarda kalmıştı fakat yüksek seviye modeller daha çabuk bitmişti, evet. Ben 6 taksit diye hatırlıyordum. Umarım yine yaparlar.
  3. tojifushiguro

🔥İndirim Sapphire RX9060XT 16GB 🔥17.099₺ (10 Taksit )

Vatan Bilgisayar'ın Temmuzda 9060XT Pulse'u 15K Pure modelini ise 16K'ya çektiği gibi güzel bir indirim göremediğim sürece almayacağım...
  4. tojifushiguro

🔥İndirim (19.499,00 TL) 1-3 arası Ölü piksel mevcut 3yıl GARANTILI QD-OLED MONİTÖR

Karşılaştırma şekline bak komedi pikseller elma boyutunda sanki. 100 toz karabiberin içinde 1 parça tuzu görmezsin, evet?
  5. tojifushiguro

Yardım Kablonet FTTH'da Ping

Memnun musun hocam?
  6. tojifushiguro

Yardım Kablonet FTTH'da Ping

Hala kullanıyor musunuz?
  7. tojifushiguro

Steelseries Arctis Nova Pro X 5999 TL

6000TL'ye gerçekten çok güzel tercih edilebilir ama 10.000 gibi deli saçması fiyata alınmaz. 10K'ya almak yerine bir Beyerdynamic/Sennheiser bir de otalama ses kartı çekersin alacağın deneyim 3-4 kat daha iyi olur.
  8. tojifushiguro

2549 TL Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Kasa

Aynen bir kaç ay önce 4000D Airflow Beyazı bu fiyattan aldım.
  9. tojifushiguro

Yardım Aula F75 - Tüm Tuş Kısayolları Nedir?

Ben de merak etim yazılımdan ne ayarlandığını ALTGR dışında.
  10. tojifushiguro

Geeky gk 61 alınır mı?

1100TL'ye gelmiyor mu? Bende öyle görünüyor. Eğer öyleyse alınabilir...
  11. tojifushiguro

Yardım Aula F75 - Tüm Tuş Kısayolları Nedir?

Dostum bunun klavye ile ilgisi yok kullandığın Windows ile ilgisi var. Windows'un Türkçe Q seçili ise zaten o tuşlara basınca otomatik olarak Türkçe harfler çıkacak. Örnek şu an o klavyeden yazıyorum 6 senedir de TR klavye kullanmadım.
  12. tojifushiguro

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

Bira ay önce Turkcell'den Telekom'a taşıdım fakat ücretleri Telekom'dan da ucuz tutmuş. Ben 17GB 1500DK 240TL'ye geçmiştim. Umarım seneye falan da tekrar yaparlar da yine Turkcell'e taşırız.
  13. tojifushiguro

🔥İndirim 1kg Filtre kahve 140₺ (Kaçırmayın Efsane Fiyat)

Çok kavrulmuş notasız acı bir kahve. Düzgün kahve değil ama yine de 1KG 150TL çok az. Kahveyi kahve olsun yeter diyip içenler için ideal. Granül kahveden her halükarda daha iyi orası ayrı konu.
  14. tojifushiguro

Wraith mousepad önerisi

Açıkçası Hybrid hiç de düşündüğün gibi kaymaz ya da ağır hissettirmiyor. Valornat değil CS ve Warzone/Black Ops 6 oynuyorum sadece. Bence speed ile hafif gramajlı fareler Valorant ve CS gibi oyunlar için uygun değil. Apex ve CoD için uygun daha çok yoksa istediğin tutarlılığı yakalayamıyorsun...
Geri