Sadece ürün paylaşıldığı ve sohbet edip ürün dışında cevap vermenin yasak olduğu bir depo konusu açılabilir mi? İndirimli ürün bulmak ya da görmek kişisel mesajlaşmalardan dolayı zor oluyor.
Anında bitmedi aslında yani saat 16:00'da başladı ve 18'e kadar stoklarda kalmıştı fakat yüksek seviye modeller daha çabuk bitmişti, evet. Ben 6 taksit diye hatırlıyordum. Umarım yine yaparlar.
6000TL'ye gerçekten çok güzel tercih edilebilir ama 10.000 gibi deli saçması fiyata alınmaz. 10K'ya almak yerine bir Beyerdynamic/Sennheiser bir de otalama ses kartı çekersin alacağın deneyim 3-4 kat daha iyi olur.
Dostum bunun klavye ile ilgisi yok kullandığın Windows ile ilgisi var. Windows'un Türkçe Q seçili ise zaten o tuşlara basınca otomatik olarak Türkçe harfler çıkacak. Örnek şu an o klavyeden yazıyorum 6 senedir de TR klavye kullanmadım.
Bira ay önce Turkcell'den Telekom'a taşıdım fakat ücretleri Telekom'dan da ucuz tutmuş. Ben 17GB 1500DK 240TL'ye geçmiştim. Umarım seneye falan da tekrar yaparlar da yine Turkcell'e taşırız.
Çok kavrulmuş notasız acı bir kahve. Düzgün kahve değil ama yine de 1KG 150TL çok az. Kahveyi kahve olsun yeter diyip içenler için ideal. Granül kahveden her halükarda daha iyi orası ayrı konu.
Açıkçası Hybrid hiç de düşündüğün gibi kaymaz ya da ağır hissettirmiyor. Valornat değil CS ve Warzone/Black Ops 6 oynuyorum sadece. Bence speed ile hafif gramajlı fareler Valorant ve CS gibi oyunlar için uygun değil. Apex ve CoD için uygun daha çok yoksa istediğin tutarlılığı yakalayamıyorsun...