tol4gace isimli üyenin son içerikleri

1. T

Format flash'ı oluştururken hata verdi yardım lütfen

Aşağıdaki ayarları yaptm rufustan sonra da ilk fotoğraftaki uyarıyı verdi ne yapmam gerek?
  2. T

Excalibur g870.1270-DFBOX-B SSD tavsiye

Bir marka tavsiyen var mı?
  3. T

Excalibur g870.1270-DFBOX-B SSD tavsiye

Arkadaşlar selam bende excalibur g870.1270-DFBOX-B modeli var da 1 TB ssd var ama yetmedi 2.ssd alacağım tavsiyeniz var mı? Bütçe 5000Tl
  4. T

Excalibur için soğutma

yeri geldiğinde evet
  5. T

Excalibur için soğutma

arkadaşlar selam excalibur laptop için soğutma standı öneriniz var mı?
  6. T

Laptop için oyun kolu

2000
  7. T

Laptop için oyun kolu

Arkadaşlar selam Casper excalibur'um var da laptop için oyun kolu öneriniz var mı? Bluetoothlu veya kablolu fark etmez
  8. T

GeForce experince ses kaydı

Arkadaşlar selam GeForce experince programında ekran kaydı alırken arkadaşımın sesini kaydedemiyorum sorunu da bir türlü bulamadim videolarda benim sesim var oyunun sesi var ama discord veya teamspeek de konuştuğumuz esnada onun sesi yok yardımcı olur musunuz
  9. T

Bilgisayar için gereken programları ve donanım sürümleri

Arkadaşlar Windows yukledikten sonra bilgisayar için gereken programları ve donanım sürümlerini nerden en hızlı indire bilir veya guncelleye bilirim
  10. T

Oyun bilgisayarı için Windows sürümü tavsiye

Excalibur g870.1270
  11. T

Oyun bilgisayarı için Windows sürümü tavsiye

Arkadaşlar selam dün gaming Laptop aldım oyunları daha rahat oynamak için hangi Windows sürümü tavsiye edersiniz
  12. T

Gaming Laptop önerisi bütçe 40000 TL

Arkadaşlar 40000 limitim var bana güzel bir gaming Laptop önerir misiniz bütçe performans ürünü tavsiyelerinizi bekliyorum ☺️
  13. T

Acil yardım gerekiyor arkadaşlar

Taşima zorunluluğu var biraz yoksa bende masaüstü taraftariyim
  14. T

Acil yardım gerekiyor arkadaşlar

Arkadaşlar bugün laptop alıcam oyun içinde uyumlu olursa iyi olur bütçem 40000 TL 1 veya 2 bin artarsa sıkıntı yok acil tavsiye lazm
  15. T

40000 tl güzel laptop önerisi var mı?

https://app.hb.biz/m0PrKgBDq09Y Buna ne dersiniz peki iyi mi?
Geri