Merhaba dostlar masaüstü pc ye ethernet kablosu takili lakin internet gozukmuyor kablo ve modemi laptopumda denedim duzgun calisiyor. internette sorun yok msi a320m a pro ethernet drivlerlari kurdum kurarken boyle bir hata veriyor.
ve windows boyle hata veriyor
https://hizliresim.com/ly6iif3...
Merhaba dostlar pc ye ethernet kablosu takili lakin internet gozukmuyor kablo ve modem duzgun calisiyor internette sorun yok baska pcde denedim calisiyor drivler lari kurdum herseyi kurdum windows update yaptim hala ayni kafayi yicem sorun ne olabilir
dostlar merhaba kafayi yicem sabahtandir kurtarma windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor diye hata veriyor. Yeni ssd aldim 3 gündür Windows kullandim bi sorun yoktu birden bu hatayi verdi ssd testi yaptigimda degerleri normaldi sikintisi yoktu simdi ne yapsam cozemiyorum lutfen yardim edin
Merhaba dostlar m2 ssd alicam anakartim msi a320m pro modeli buna m2 ssd takmak istiyorum lakin m2 yeri yok onun icin donusturucu mu ne almam gerekiyomus hem donusturucu hem m2 ssd önerisi yapabilicdk bi dostumuz aydinlatirsa sevinirim