Dün yıldırım düşmesi sonucu modemim yandı. Bu esnada kapalı olan bilgisayarıma bağlıydı.
Bilgisayar çalışıyor aygıt yöneticisinde vs. Realtek ethernet çalışıyor gözüküyor. Başka modemde deneme şansım yok şuan. Ethernet portunun zarar görüp görmediğini nasıl anlarım?
Normalde 1500mhz'den sonra ses yapmaya başlayan 6700XT kartım son bir haftadır 700-800mhz'lerde çalışırken bile ses yapmaya başladı. Çok araştırdım ancak böyle birşeyle karşılaşanı bile göremedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kasadan çınlamaya benzer tiz bir ses duyuyorum nereden geldiğini bir türlü çözemedim eskiden duyulmuyordu. Videoda gelen hafif coil whine sesini kastetmiyorum. Bir kasa fanı ve bir işlemci fanı çalışıyor sadece. Parçaları tek tek deneme imkanım yok. Bilen varsa çok sevinirim.
Furmark testinde oyundaki kadar ses çıkmıyor. menüde 1000fps alınca gelen seside farkettim kart tam yükteyken olanıda. Bakalım yarın bir gaming geni arayacağım ne diyecekler.
değişimle uğraşsam kabul edeceklerini sanmıyorum oldu ki ettiler yeni kartta da olma ihtimali var. ETS2'de kartı zorlama fırsatım oldu sadece, fps sabitleyince makul seviyeye düşüyor ama RDR2 de ne olur bilmiyorum :D
Kasa full mesh olduğuna %80'den sonra duyuluyor.
Fps sabitleyerek coil whine kabul edilebilecek bir seviyeye düşüyor. Ama kartım OC değil 2634 mhz gösteriyor fazla değil mi.