tolgaboi isimli üyenin son içerikleri

1. T

Bilgili ilgili arkadaşlara selamlar (MONİTÖR)

hocam 5500tl bütçem var 1774445246 Hocam çok teşekkürler. söylediklerinin arasında 24G11ZE modelini daha sevdim gib. aoc monitör kullanmış biri olarak da beğendim monitörü.
  2. T

Ooo hocam çok çok teşekkürler. detaylıca hepsine bakacağım. Tek seçenekte kalmak istemiyordum zaten. Eline sağlık.
  3. T

Evet senin attığın gigabyte lenovoya göre daha iyi gözüküyor. Ama ikinci söylediğin şeye de şimdi göz attım . 27 inç biraz büyük gibi ama benim için pek sorun teşkil etmez. Tekrardan teşekkürler hocam .
  4. T

Destek ve yorumlarınız için çok teşekkürler. Pek bilmediğim bir konu hakkında az da olsa birikim sahibi oldum. Link için de ayrıca teşekkürler.
  5. T

genelde düşmüyor oyun içinde ama bazen 150 170 seyrederken 120 130 düşüyor çıkıyor. bunun etkisi olur mu? 1774433029 hoş buldum. söylediğim monitör almak şartında değilim aslında da sadece alacağım monitörün hertzini tamamıyla kullanmak istiyorum. lenovonun monitörlerini beğendiğim için buna...
  6. T

Arkadaşlar selam forumda yeniyim. Lenovo legion r24s monitörü hakkında ne düşünüyorsunuz rekabetçi oyunlar için iş yapar mı? diğer sorum ise bu monitör işlerinde kasanın önemi var mı? misal benim ekran kartı amd radeon rx550 ve amd 5 ryzen 2600x li sistemim mevcut. alacağım monitörden tam...
Geri