tolgademirtas isimli üyenin son içerikleri

1. tolgademirtas

Yazılım Öğrencisine Tavsiye

selam arkadaşlar yazılım okuyan kardeşime hem derslerine hem de oyun oynayabileceği bir laptop alacağım bütçe 40000 altı iki cihaz dikkatimi çekti sizin tavsiyeniz ne olur bu konuda...
  2. tolgademirtas

1K civarı modem tavsiyesi

Arkadaşlar modemi değiştirmem gerekiyor bütçem 1k civarı çok fazla üzerine çıkmak istemiyorum telekomcu arkadaşım asus yada tplink tercih etmemi söyledi, 120m2 alanda 3. katta kendim kablo ile kullanacağım ama 2. kattada wifi çekişinin iyi olmasını istiyorum varmıdır önereceğiniz birşeyler
  3. tolgademirtas

Asus VG249Q alınır mı?

dostum monitörün gelmiş hayırlı olsun sorunsuz güzel günlerde kullan nasıl ilk izlenimin? bende g24f-2 siparişi verdim artık, herkesin ağzında sakız gibi bu monitör konuşuluyor şansımı böyle deneyeceğim artık
  4. tolgademirtas

Asus VG249Q alınır mı?

🤣🤣 görüntüden kastım kağıt üzerindeki özellikleri
  5. tolgademirtas

Asus VG249Q alınır mı?

Selamlar, şimdiye kadar asusun kalitesini hep beğenmişimdir ama monitör konusunda diğer markalardan bir tık pahalı ve değerleri düşük kalıyor kağıt üzerinde kullanan birisi olarak sizce parlaklık renk değerleri nasıl yeterli mi uzun kullanımda sorun yaratır mı, bende asus ağırlıklı bir kasa...
  6. tolgademirtas

Asus VG249Q alınır mı?

R25i-30 da güzel görünüyor indirimde şişirdiler şimdi herkes 30dk 180hz kullanılabiliyor diye şikayet ediyor.
  7. tolgademirtas

Asus VG249Q alınır mı?

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, güzel haberlerinizi bekliyorum ozaman
  8. tolgademirtas

Asus VG249Q alınır mı?

Bende bu modeli araştırıyorum şuan, kağıt üzerinde özellikleri muadillerine göre iyi görünüyor ama tüm forumlarda asus monitörlere karşı hep olumsuz yorumlar görüyorum ve emin olamadım, kime sorsam gigabyte g24f-2 modeli tavsiye ediyor çok kararsızım
  9. tolgademirtas

ASUS 23.8" TUF Gaming VG249Q3A

aslında bunu da düşündüm de kasa ve bileşenleri asus tercih ettim monitörle bütün mü olsun en sonunda diye düşünmüştüm,
  10. tolgademirtas

ASUS 23.8" TUF Gaming VG249Q3A

uzun araştırmalar ve uykusuz gecelerden sonra bu arkadaşla uzun bir birliktelik kurma kararı aldım kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi nasıldır ürünün kalitesi? https://www.itopya.com/asus-238-tuf-gaming-vg249q3a-180hz-1msgtg-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u23896
  11. tolgademirtas

Sarftech T60 Nasıldır?

Bu modelin diğeriyle farkı nedir çok anlamadığım için soruyorum
  12. tolgademirtas

Sarftech T60 Nasıldır?

Beyaz temalı mini klavye almak istiyorum bu cihaz hakkında görüşleriniz nedir, çok fazla değişik söylem var rgb olduğunu söyleyip rainbow olduğu şeklinde yazılım desteği filan var mıdır kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi Sarftech T60 Kırmızı Switch RGB Kablolu Oyuncu Klavye 599,99 TL...
  13. tolgademirtas

Çözüldü✓ Glorious Model I Mouse

Aldım geçtim arkadaşlar fiyat 899a çıktı zaten
  14. tolgademirtas

Max 600 700
  15. tolgademirtas

Beyaz temalı uygun bir mouse arıyorum Glorious Model I dikkatimi çekti kullanan arkadaşların tavsiyesi nedir?
Geri