Tolonka isimli üyenin son içerikleri

1. T

Çözüldü✓ Hazır Sistemde bu Segotep Soğutucu Montajı Sağlıklı Mı? (Çözüldü!)

Açtım servise de geldim getirdim kendim. Kargoya tekrar güven olmaz. Direkt değiştirecekler sıkıntılı parçaları. Benimle de test yapacaklar. Kargodan sıkıntı olmuştur dediler ama montaj hatası var diye de düşünüyorum öyle sıkıntı kolay kolay olmaz diğer her şey kutular vs sağlamken. Yurtiçi kargo...
  2. T

Rame çarpmıyordu ama onlara baktıracaklar. Servise geldim. Normal halini gösterdiler altında boşluklar var uyumlu. Değişim yapacaklar yenisiyle. Büyük ihtimal dediğiniz gibi oldu ve kargoda iyice mahvoldu ben de ondan kendim getirdim. her şey bitince beni de kontrol için çağıracaklar onları...
  3. T

Anladım şu an servise götürüyorum ince hesaba getirin öyle bakalım dediler. Büyük ihtimal bende de benzer bir montaj hatası yaptılar. Hakkımı arayacağım 1777465870 İncehesapa götürüyorum konuşacağım bunları da. Sağolun. 1777466019 Anladım bunu da söyleyeceğim sağolun ve ya yamuk ya da çıkmış...
  4. T

Sizde de mi yamuk geldi? Herhangi bir talep oluşturdunuz mu?
  5. T

Anladım çok teşekkürler bilgilendirme için.
  6. T

Uzun süreli kullanımda bir problem yaratır mı sizce sistem düzgün çalışıyor olsa? Ona göre hiç açmadan dokunmadan geri gönderebilirim.
  7. T

Tutuyor fakat kasayı açmak istemiyorum şu an sorumluluk üstlenmemek için. Siz söktünüz diye içinden çıkabilirler Danışma amaçlı yazmıştım o sebeple ne yapmalıyım diye.
  8. T

Bana da öyle geldi. Sizce ne gibi bir sıkıntı yaratır? Geri göndermem gerekir değil mi?
  9. T

Edit: Servis desteği açıp onay alınca incehesap merkezine götürdüm. Düzgün bir şekilde yeni parçaları taktılar ve kontrollerini sağladılar. Karşımda da test ettiler ve teslim ettiler. İncehesap dan ufak değişiklik yaparak https://www.incehesap.com/omega-zenith-oem-paket-fiyati-76528/ bu sistemi...
Geri