tolsdoyevski isimli üyenin son içerikleri

1. T

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Evet, Betaplus. Dedikleriniz doğrudur, detaylarına sizin kadar hakim değilim.
  2. T

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Gaming.gen'in yan şirketinden VD6 aldım. İçerisinden fren performans kiti de, masa bağlantı aparatı da çıktı. Maalesef VD4 hakkında bir fikrim yok. İthalatçıyı arayıp sormanızı tavsiye ederim.
  3. T

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

3070ti'da 5070ti'ya 40 bin lira karşılığında 6 taksit ile geçmek mantıklı m sizce? ona göre kart başvurusunda bulunacağım.
  4. T

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Buradaki kişilerin tavsiyeleri ile Pxn VD6'yı uygun fiyata satın aldım. Yaklaşık iki günde elime ulaştı. İlk gün masaya monte ederek bir kurulum gerçekleştirdim. Kutu içeriğinden çıkan kılavuz maalesef çok yetersizdi, bir süre birbirinden alakasız vidalarla bakışıp durdum. Sonuç olarak bir...
  5. T

Bu fiyata daha kalitelisini bulmak zor gibi. 6 taksit de iyi. Ben de alıp geçiyorum. Sağol.
  6. T

Bu kokpit kafama yattı hocam. Biraz alan sıkıntım da var. Kaymaz değil mi, zemindeki mat kafamı kurcaladı biraz.
  7. T

Az önce satın aldım VD6'ı, 28k 5 ay taksit ile. Teşekkürler haber verdiğiniz için. Iracing'e girmeyi çok uzun süredir planlıyordum. Şimdi de fiyat performans bir kokpit bakacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım.
  8. T

Loadcell pedal almak istesek ilerde, alabilir miyiz PXN için? Moza R5 ya da Pxn VD6 alacağım. VD6'ya hem fiyat hem de fren kiti yüzünden daha sıcağım şu an. 28 bin taksitli fiyat baya uygun gibi.
  9. T

VD6'nın pedalları nasıl? Moza'da olduğu gibi daha sonra daha kaliteli pedal alma seçeneğimiz var mı? Fren kiti ile beraber geliyor sanırım bundle'da. Moza'nın stok pedallarını pek övmüyordu insanlar.
  10. T

❌İndirim Bitti! Claw's Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Uzun bir süredir ikinci bir gamepad almayı düşünüyordum. Çok araştırma yapmadan alıp geçtim. Pc'de ve Xbox'ta kullanacağım. Teşekkürler.
  11. T

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Bu gigafiber mevzusu konusunda benim de kafam çok karışık. Halihazırda superonline 100mbps kullanıyorum iki yıldır sıkıntısız olarak. Sitenin girişine 1000mbps hizmeti aktif edilmiştir diye bir broşür asıldı. Numarayı aradım, evet 1000mpbs kullanıma geçti fakst sadece yeni...
  12. T

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Gün içerisinde hiçbir şekilde kuponu aktif edemedim, ne pc'den ne de mobilden. Farklı kredi kartlarını denedim, amazon satıcılı ve gülümsete kasım kampanyasına dahil ürünleri seçtim. Ne anladım ben ve diğer insanlar bu kampanyadan? Amazon'a sempati beslememizi mi bekliyor bu kampanyayı...
  13. T

🔥İndirim Samsung Galaxy A56 256GB (20.499TL)

Amazon'un göndericisi ve satıcısı olduğu hiçbir üründe daha önce sıkıntı yaşamadım. Bir önceki telefonumu da Amazon'dan aldım. Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası ama yine de belli olmaz tabii ki. Olası bir problemde müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.
  14. T

🔥İndirim Samsung Galaxy A56 256GB (20.499TL)

Belki almayı düşünen vardır. Honor 400 almayı planlıyordum, kutu içeriği, tasarımı ile bence de daha önde bir telefon. Fakat yurtdışına verdiği güncelleme sözünü Türkiye'ye vermemesi ile canımı sıktı bu yüzden halihazırda kullandığım Samsung'a dönüş yapma kararı aldım. Telefonda oyun...
Geri