Sana özelden yazdım, sesin çıkar umarım. İngilizce bildiği bile muamma olan birinin noname üzerinden yazdığım şeyi anlamasını zaten beklemem hata. RTX 5060...
Kin ve sinir yapan ben miyim sen misin? Millete akıllı olun falan yazıp üstten konuşacak adam sen misin ki millete akıl vermeye devam ediyorsun? Anca...
Yanlışınız şurada hocam, sizin fiyatını 1800-1900TL diye gördüğünüz soğutucu ile 1200TL'ye satılan soğutucunun Türkiye'ye girdikleri fiyat aynı. 700W kasa...
Birader üstten üstten konuşup asap bozma, sen kaç yaşındasın da bana laf çarpıyorsun neyin genci neyin heyecanı? Ben bilmiyor muyum bu memlekette her gün...
Bu tabletlerin arasından kesinlikle alınılmaması gereken Samsung S10 FE 12GB. Rezalet ötesi bir işlemcisi var. Lenovo 30W hızlı şarj destekliyor, Honor ise...
Lütfen piyasayı araştırmadan akıl vermeyelim. 2-3 ay öncesini kimsenin ortaya attığı yok. Yeni yılda 35000TL bandında olacak dediğiniz sistem zaten 30500TL...
Anakart+ram+işlemci satsan 5200-5300TL civarlarında bir para geçer hocam eline. 8000TL bütçeni de üzerine ekleyip 16GB tek slot ile AM5 sisteme geç. İlk...
Yan ürünlerin piyasalarını bilemiyorum. 30000TL üstü fiyatlara sistem satmaya çalışmak bu zamanlar için zor. Mesela siz bana kasa için 27bin TL deseniz ve...