Soğutması oldukça iyi alta 2 fan ekledim. Sıcaklık değerleri oldukça güzel tabi tam akvaryum ya da psu altta kasa zevk meselesi bende psu arkada olunca sevmiyorum mesela. Kasa iyi lafım yok ama inanılmaz bir fırsat değil sonuçta kutu hasarlı ürün geldiğinde sorun varsa iade ile uğraşabilirsiniz...
Niye bulamayasın daha 2 ay önce lian li vector 3 reverse 1 egzos fanlı akvaryum kasasını aldım 3800 e. Tamam güzel kasa olabilir ama alternatifsiz ya da çok büyük fırsat değil bence
Benim de Türk Telekom da 9 günlük tahüütüm kaldı bittiği gün mü başvuru yapmalıyım cayma bedelinden kaçmak için yoksa 2-3 gün kala başvuru yapmamız gerek bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Geçiş süreçleri de birkaç gün sürüyor sanırım
Teşekkür ediyorum ben düşüş devirler oldukça sessiz ama yüzde 90 üstünde fan sesi var ancak standart fanlar kadar corsair deepcool thermalright kullandım hemen hemen aynılar.
Arkadaşlar kurulumu yaptım görsel isteyen arkadaşlara örnek olması için paylaşıyorum. Üst panelin plastik olması ve yan hava girişlerinde toz filitresi olmaması benim için eksi ama ısıl değerler ve görüntü beni tatmin etti.