Tomhardyx isimli üyenin son içerikleri

1. Tomhardyx

Pulsar ns200 ug2 telefon tutucu?

Telefon tutucusu arıyorum Pulsar ns200 ug2 aynaya takılan olmasın
  2. Tomhardyx

Pulsar ns200ug2 acces code ?

Merhaba Pulsar ug2 aldım bajaj ride connet uygulamasında Acces code diyor yani yetkili bayi kod veriyormuş aldığım bayi ben bunu bilmiyorum dedi İstanbul çevresinde bilen varmı yardımcı olur musunuz ?
  3. Tomhardyx

xboz series s kol fiyatı

xbox series uyumlu kol lazım fiyatı uygun sıkıntı çıkarnicak kol ?
  4. Tomhardyx

Xbox farklı kol uyar mı?

Merhaba bilgim olmadığı için soruyorum Xbox one x alacağım yakında tek kollu bir tane daha kol almak istiyorum orjinal olmayan bir kol uyumlu olur mu çalıştırır mı merak ettiğim için soruyorum 1724761657 çakma kol olur mu
  5. Tomhardyx

Xbox one s mi Xbox öne x mi ?

One x biraz daha iyi geliyor evet
  6. Tomhardyx

4k oynatıyor galiba bende onu düşünüyorum
  7. Tomhardyx

Fiyat çok yüksek onların en fazla 7k gibi bütçem var
  8. Tomhardyx

Hangisi alınır 2. El alacağım pek bilgim yok ama iyi bir şey istiyorum ikisinin arasında kaldım
  9. Tomhardyx

Bu işaret nedir onvo

Bu işaret nedir kutu işareti
  10. Tomhardyx

BOOD Q1000 KickScooter alınır mı ?

bu scooter alınır mı? bütçem 21k en fazla zaten taksit ile alcağım için ve onvo 007 scooter arasında kaldım bood scooter sıkıntı çıkarır mı veya parçasını nereden bulacağım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bood-q1000-kickscooter-1230212.html
  11. Tomhardyx

Elektrikli scooter önerisi?

Bütçem 20k taksitle alacağım yokuş çıksın yeter bana 75kg luyum çokta yokuş performans beklemiyorum km uzun olsun kaliteli olsun sıkıntı çıkarmicak bir model olsun lütfen
  12. Tomhardyx

Poco x3 pro batarya lazım

Telefonum yurt dışı ve IMEI li sıkıntı çıkar mı kapanma gibi bir durum olur mu
  13. Tomhardyx

Poco x3 pro batarya lazım

Merhab poco X3 pro telefonum var 256 lik bataryami değiştireceğim orijinal batarya alacağım da nereden alacağım internet den baktığım da 500 TL civarında orjinal mi bilmiyorum orijinal yazıyor ama 33 waat olması lazım şuan çakma batarya kullanıyorum telefon 7waat ile şarj oluyor kendi orijinal...
  14. Tomhardyx

Merhaba elektrikli scooter önerisi

Merhaba elektrikli scooter alacağım da 80kg luyum her gün 10km yol gideceğim de bu fiyata en iyi kaliteli elektrikli scooter istiyorum
  15. Tomhardyx

PSU Bozuldu psu önerisi alabilirmiyim

Teşekkür ederim hepinize
Geri