https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-gaming-solid-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html
Soğutma olarak Asus prime mı zotac mı
Hangisi iyidir
Aynı işlemciyi aldım amazon üzerinden. Kargo berbat.İade kısmı ayrı facia.en sonunda 11. Günde lanet olsun dedim aldım işlemciyi. Amazon üyeliğimi de sildim. Yaptığım en boktan alışverişti.
Hiçbir yerde garanti çıkmıyor. Penta koyuncu endeks İstanbulbilişim vs. Aklıma ne geliyorsa hiçbirinde...
Hero dash 110 CC yada tvs Jüpiter 110 CC öneririm. Fiyat performans motoru olur. En kötü ihtimal cub motor alın parçası bol,hepsi birbirine uyumlu.sigorta 5-6 arası çıkar. Dün arkadaşım yeni motor aldı 5700 çıktı.
Euro5+ muhabbetine bayiler yılbaşına kadar eldeki motorları satmak zorunda o...
İşinize gelince Avrupa işinize gelince afrikayı örnek gösteriyorsunuz. Alçak eşeğe binen çok olur. Sizin yazınızı görünce rakamları normalleştirip sonra bu hayat pahalılığı ne diye soran vatandaşlar geldi.
Vatandaki 11.11 fiyatlarını görünce demekki bu rakamlara da satılabilir diye anlıyoruz...
Döviz sabit kalmasına rağmen sistemler istenen rakamlara gelmedi. Vatanın dampingleri hariç bu sene tam hayalkırıklığı oldu.
Fenomenlerin eski paylaştığı sistemlere bakarsak gelen gideni aratıyor.