Tommy Alemdar isimli üyenin son içerikleri

1. T

MSI 24.5" Mag 255f E20 1920x1080 (Fhd) 16:9 Flat Rapıd Ips 200hz 0.5ms

1/9 Msı 24.5" Mag 255F E20 1920X1080 (Fhd) 16:9 Flat Rapıd IPS 200HZ 0.5ms Bu monitörü alıcam cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum sıkıntı yaşarmıyım ghosting falan yanlış renk tarzı
  2. T

MSI MSI 24.5" Mag 255f E20 Güzel mi

bu fiyata alınr diyorsun
  3. T

MSI MSI 24.5" Mag 255f E20 Güzel mi

MSI Msı 24.5" Mag 255F E20 almayı düşünüyorum cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum siyah renk sıkıntı diye duydum sizce almak mantıklı mı
  4. T

Cs Kasa Açma Siteleri

Knk mesajlardan falan biraz detaylı anlatsan mümkünse sana zahmet biliyorsan sıkıntı oluşma ihtimalini falan
  5. T

Cs Kasa Açma Siteleri

Çevremde kullanan çok var yasal işleyiş için bir kaynak bulamadım tamamen merak birde arkadaş önceden siteden skin vermişti o durumuda merak ediyorum
  6. T

Cs Kasa Açma Siteleri

Şuan herhangi bir sıkıntı olur mu kullanmıyıcam zaten bunun için herhangi bir süre var mıdır
  7. T

Cs Kasa Açma Siteleri

Değilsek
  8. T

Cs Kasa Açma Siteleri

Açmıyıcam herhangi bir sıkıntı olur mu yasal onu soruyorum
  9. T

Cs Kasa Açma Siteleri

Arkasaşlar cs için olan kasa sitelerine para atmak yasal mıdır
  10. T

Monitör Önerisi 5k Bütçe ile

https://ty.gl/06g0iwvcxrumw https://amzn.eu/d/0il7g8UZ Bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım bütçe max 5k cs lol ve hikayeli oyunlar oynuyorum
  11. T

Gaming Monitör Önerisi

6K civarı bütçem var çok az geçebilirim minumun 180hz bir monitör cs ve hikayeli oyunları çok oynuyorum genelde asusun vardı onu almayı düşünüyorun
  12. T

Setupım için katlanabilir masa

Evde setupım var ama yeteri kadar yer yok zaman zaman kurmak için normalden daha sağlam ve daha kalın normal masa kadar dayanıklı bir masa arıyorum öneriniz var mı çok pahalı olmazsa sevinirim
  13. T

Askerlik tecil süresi bitti ama haziranda sınav var

internetten araştırdım askerlik şubesine gidip idari para cezası ve tecil hakkın varsa tecil ediliyormuş
  14. T

Askerlik tecil süresi bitti ama haziranda sınav var

Askerlik tecil süresi bitti arkadaşın ama sınava girecek tecil ettirebilir mi
  15. T

Abiler çok acil yardım

abiler çok acil yardıma ihtiyacım var laptobu birine vericem ama o google sayfasından başka bir yere çıkış yapmaması lazım bunu nasıl halledebilirim
Geri