Tommy Alemdar isimli üyenin son içerikleri

1. T

Setupım için katlanabilir masa

Evde setupım var ama yeteri kadar yer yok zaman zaman kurmak için normalden daha sağlam ve daha kalın normal masa kadar dayanıklı bir masa arıyorum öneriniz var mı çok pahalı olmazsa sevinirim
  2. T

Askerlik tecil süresi bitti ama haziranda sınav var

internetten araştırdım askerlik şubesine gidip idari para cezası ve tecil hakkın varsa tecil ediliyormuş
  3. T

Askerlik tecil süresi bitti ama haziranda sınav var

Askerlik tecil süresi bitti arkadaşın ama sınava girecek tecil ettirebilir mi
  4. T

Abiler çok acil yardım

abiler çok acil yardıma ihtiyacım var laptobu birine vericem ama o google sayfasından başka bir yere çıkış yapmaması lazım bunu nasıl halledebilirim
  5. T

ATK Dragonfly A9 Plus mı yoksa VXE R1 SE+ MI HANGİSİ DAHA İYİ

çok teşekkür ederim kararımı kesinleştirdin
  6. T

kral ben çok cahilim mala anlatır gibi anlatırmısın
  7. T

BEYLER ATK Dragonfly A9 Plus mı yoksa VXE R1 SE+ MI HANGİSİ DAHA İYİ SİZCCE HANGİSİNİ ALIYIM SADECE BU İKİSİNDEN BİRİNİ ALICAM ONA GÖRE TAVSİYEDE BULUNUN BEN BİRAZ DAHA XVE R1 TARAFINDAYIM
  8. T

Mouse alma önerisi/seçim yardımı

teşekkür ederim
  9. T

Max 2k
  10. T

beyler sizce atk a9 mu yoksa xve r1 se+ nedenleri ile beraber yardımcı olurmusunuz
  11. T

Lütfen yardım edin laptopda gpu kullanımım düşük

Oyunlarda gpu kullanımım çok düşük önceden yüksekti şimdi ise eskisi gibi değil sebebi ne olabilir valoda ortlama 350+ fps alırken %90lardaydı şimdi ise 35lerde kullanım ve fpsde 170 falan sebebi nedir lütfen yarım edin
  12. T

Hp victus 16 düşük gpu kullanımı

hp victus 16 laptobum var ama oyunlarda gpu kullanımı eskiden normaldi şimdi ise çok düşük geneli %40-60 arası önce %90+dı sebebi ne olabilir
  13. T

Mousepad önerisi 1000tl

Teşekkür ederim 1765190804 Teşekkür ederim
  14. T

Mousepad önerisi 1000tl

Teşekkür ederim 1765189423 Teşekkür ederim
Geri